DualSense orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Midnight rengini almak istedim ve çoğu sitede faturasız gönderim yaptıkları ve ithalatçı garantili olduğunu söylüyorlar. Bana MediaMarkt faturasıyla beraber gönderdi ve Bilkom garantili olduğunu söyledi.
Fatura ve garanti sorgulamaları tutuyorsa sıkıntı yoktur muhtemelen ama 100 200 lira için ikinci el almaya değer miydi bilemedim.

Fatura ve garanti sorgulamaları tutuyorsa sıkıntı yoktur muhtemelen ama 100 200 lira için ikinci el almaya değer miydi bilemedim.

Sıfır cihaz. Kapalı kutu geldi kutudaki model numarası ile cihazdaki aynı. Adaptic trigger ve haptic fedback çalışıyor. Ama nedense titreşimi ne denediysem calıstıramadım. Controller tester sitesinde titreşim çalışıyor.

PC'de kullanıyorsan hangi oyun?

Öncelikle DualSense'yi uyumlu oyunlarda kabloyla kullanman gerekiyor(artık bazı yeni oyunlarda kablosuz desteği de var). Daha sonra Steam üzerinde oynuyorsan "Steam girdisini devredışı" konuma getir. Uyumlu oyunlarda bunları yapman gerekiyor. Eğer hala titreşim yoksa oyun özelinde uyum sorunu vardır.

Bu arada titreşim dediğin eski tarz titreşim ise zaten bunun yerine Haptic Feedback geldi, hani eski tip komple titreyen kontrolcü yerine belirli yerlerde titreyen, sağ, sol veya orta kısmı titreyen bir kontrolcü DualSense. Xbox gibi düz bir titreşim bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…