Bir PC oyuncusu olarak kontrolcü alacağım. Şimdiye kadar hep PS kontrolcüsü tarzına alıştım ve DualSense almayı düşünüyorum. Şu an PC için optimizasyonu nasıl alınır mı? Son güncellemeler vs gelmiş diye duydum yardımcı olursanız sevinirim.
Xbox orijinal kolunu (9.nesil) ya da da Xbox lisanlı ve onaylı kol alın Amazon'da bir sürü var. Fiyat olarak dualsensle aynı fiyat hepsi zaten. Ve PC için kat ve kat daha iyi. Dualsensin sadece Steam'de optimizasyonu var onun dışında uygulama indirmen gerekiyor ama Xbox'ta böyle bir şey yok tak oyna çıkar.
Xbox orijinal kolunu (9.nesil) ya Da da Xbox lisanlı ve onaylı kol alın Amazon'da bir sürü var. Fiyat olarak dualsensle aynı fiyat hepsi zaten. Ve PC için kat ve kat daha iyi. Dualsensin sadece Steam'de optimizasyonu var onun dışında uygulama indirmen gerekiyor ama Xbox'ta böyle bir şey yok tak oyna çıkar.
Bir PC oyuncusu olarak kontrolcü alacağım. Şimdiye kadar hep PS kontrolcüsü tarzına alıştım ve DualSense almayı düşünüyorum. Şu an PC için optimizasyonu nasıl alınır mı? Son güncellemeler vs gelmiş diye duydum yardımcı olursanız sevinirim.
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Gamesir tarantula pro çekin bence. Hem dualsense ile aynı fiyat hem de daha uzun ömürlü ve pc ile her yönden tam uyumlu. Tek eksiği haptic ve adaptif trigger