fortBoys Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.785 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 5600X Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #11 Katipke dedi: GameSir tarantula Pro çekin bence. Hem DualSense ile aynı fiyat hem de daha uzun ömürlü ve PC ile her yönden tam uyumlu. Tek eksiği haptic ve adaptif trigger. Genişletmek için tıkla... Zaten DualSense dışında hiçbir kolda adaptive trigger yok diye biliyorum.
Katipke dedi: GameSir tarantula Pro çekin bence. Hem DualSense ile aynı fiyat hem de daha uzun ömürlü ve PC ile her yönden tam uyumlu. Tek eksiği haptic ve adaptif trigger. Genişletmek için tıkla... Zaten DualSense dışında hiçbir kolda adaptive trigger yok diye biliyorum.
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.300 Makaleler 3 Çözümler 4 18 Temmuz 2025 #12 fortBoys dedi: Zaten DualSense dışında hiçbir kolda adaptive trigger yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Flydigi apex serisinde var ama tam olarak dualsense gibi çalışmıyor sanırım. Daha değişik bir sistemi olması lazım
fortBoys dedi: Zaten DualSense dışında hiçbir kolda adaptive trigger yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Flydigi apex serisinde var ama tam olarak dualsense gibi çalışmıyor sanırım. Daha değişik bir sistemi olması lazım
VBran Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 432 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #13 Steam ve Epic hesabımdaki oyunlarda DualSense kullanıyorum ve memnunum. Hatta DualShock bile var 11 seneyi devirdi. PC için alabilirsiniz.
Steam ve Epic hesabımdaki oyunlarda DualSense kullanıyorum ve memnunum. Hatta DualShock bile var 11 seneyi devirdi. PC için alabilirsiniz.
esfurkan26 Megapat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 975 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #14 Steam ve Epic Games hesaptaki oyunlarda kullanıyorum uyumlu alınabilir.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #15 efe_efe_efe dedi: PC için alıyorum. Kalite olarak nasıldır? Genişletmek için tıkla... Kailtelidir, üzmez. Eğer XBOX düzenine alışırım derseniz Flydigi serilerine de bir bakın. Daha iyidir.
efe_efe_efe dedi: PC için alıyorum. Kalite olarak nasıldır? Genişletmek için tıkla... Kailtelidir, üzmez. Eğer XBOX düzenine alışırım derseniz Flydigi serilerine de bir bakın. Daha iyidir.