tunax3 Centipat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #1 FIFA 24 oyunu Steam'den aldım. Steam girdisini devre dışı bırak yapınca oyunun açılış ekranında PS tuşları geliyor ama algılamıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2024
FIFA 24 oyunu Steam'den aldım. Steam girdisini devre dışı bırak yapınca oyunun açılış ekranında PS tuşları geliyor ama algılamıyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Toran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 2.016 Çözümler 32 28 Mart 2024 #2 Steam-Ayarlar-Kontrolcü seçeneklerine girdikten sonra ayarlarını şu şekilde yap; Özellikle şu Xbox Genişletilmiş Özellik Desteği Sürücüsü yüklüyse kaldır ve bilgisayarı baştan başlattıktan sonra gir. Artı 0 Eksi
Steam-Ayarlar-Kontrolcü seçeneklerine girdikten sonra ayarlarını şu şekilde yap; Özellikle şu Xbox Genişletilmiş Özellik Desteği Sürücüsü yüklüyse kaldır ve bilgisayarı baştan başlattıktan sonra gir.
rukibamba Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Fildişi Sahili Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Sistem Mühendisi,Producer,DJ 28 Mart 2024 #3 Xbox kolu gibi gözükmesi normal Microsoft'dan dolayı bende de öyleydi Xbox kolu aldım 5.3 bluettoh aldım ha PS5 de oynamışım ha PC de şu an fark yok. Artı 0 Eksi
Xbox kolu gibi gözükmesi normal Microsoft'dan dolayı bende de öyleydi Xbox kolu aldım 5.3 bluettoh aldım ha PS5 de oynamışım ha PC de şu an fark yok.
Oğuzhan18 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 2.211 Çözümler 3 28 Mart 2024 #4 Bende DualSense kullanıyorum bana da bir ara olmuştu sonra Steam ayarlarından bir şekilde yapmıştım bir daha da Xbox olmamıştı. Artı 0 Eksi
Bende DualSense kullanıyorum bana da bir ara olmuştu sonra Steam ayarlarından bir şekilde yapmıştım bir daha da Xbox olmamıştı.