DualSense PC'de tam anlamıyla nasıl kullanılır?

Hocam ben çalıştıramadım nedense. Bir de FIFA 23'de PS5'teki gibi titreşimler vs. çalışıyor muydu?
Evet, Steam girdisini kapatıp kablolu oyuna girerseniz kullanılıyor. Onun dışında dediğim yöntemde de titreşimler çalışır.

Emülasyonu bu şekilde yapmalısınız:

Tabii yine Steam girdisi kapalı konumda olmalı.

Evet, Steam girdisini kapatıp kablolu oyuna girerseniz kullanılıyor. Onun dışında dediğim yöntemde de titreşimler çalışır.

Eki Görüntüle 1668458

Tabii yine Steam girdisi kapalı konumda olmalı.
Hocam deniyorum şimdi. Ancak kablolu ve girdi kapalı da çalışmadı Steam sürümü müydü sizinki de?

Hocam kablo ile Steam girdisi devre dışı çalıştı. Ancak titreşim yok. Titreşim için yapacak bir şey var mıdır? PS5'deki titreşimler çok hoşuma gitmişti ama PC'de destek yoktur herhalde.

@Shahdee Hocam Forza Horizon 5 için olan DSX modu ile Adaptive Trigger'ları kullanabiliyorum. Bunun kola bir zararı olur mu? Resmî değil ama resmî olan F1 22 tepkilerine çok çok benzer.

@Shahdee Hocam Forza Horizon 5 için olan DSX modu ile Adaptive Trigger'ları kullanabiliyorum. Bunun kola bir zararı olur mu? Resmî değil ama resmî olan F1 22 tepkilerine çok çok benzer.
Zararı olmaz. Ancak oyunun online sistemi modu hile olarak algılayıp banlatabilir.

Zararı olmaz. Ancak oyunun online sistemi modu hile olarak algılayıp banlatabilir.
Hocam sizi rahatsız ediyorum ama ne FIFA 23'ü Steam Girdisi ne de DSX ile kablosuz olarak çalıştıramadım. FIFA 22 sorunsuz çalışıyor.

Bir de tuş logolarını PS yapmak mümkün müdür çalışan oyunlarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…