DualSense PC'ye bağlanıyor ve çalışmıyor

orkunkrv

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 aydır Bluetooth ile DualSense kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca bu süreç içinde Bluetooth'u hiç kapatmadım. Ancak bugün Bluetooth'u kapatıp akşam tekrar açtım ve DualSense'i bağladım. Kolun kendisi bağlanıyor, şarjı var, ışığı yanıyor ama çalışmıyor. Kolu birkaç kere resetledim olmadı. PC'yi yeniden başlattım olmadı. Bluetooth ayarlarından DualSense'yi kaldırıp tekrar bağladım yine bağlanıp çalışmamaya devam etti. DualSense bağlı değilken de Bluetooth ayarlarında sürücü hatası diyor. Bu arada kablo ile düzgün çalışıyor kol. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetooth bağlantı sorununu çözmek için önce Bluetooth sürücüsünü güncellemeyi deneyin. Ardından Bluetooth adaptörünü çıkarıp tekrar takın veya başka bir USB portuna yerleştirin. Sürücüleri kaldırıp yeniden yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Windows’un Bluetooth sorun gidericisini çalıştırarak problemi tespit edebilir ve çözebilirsiniz. Kabloyla bağlantı sağlıyorsanız, farklı bir Bluetooth adaptörü kullanmayı da düşünebilirsiniz. Son olarak, Bluetooth ayarlarını sıfırlayıp tekrar bağlamayı deneyin. Eğer sorun devam ederse, adaptör veya sürücülerde bir arıza olabilir aklınızda buluşun.Geri dönüş bekliyorum.

Bluetooth bağlantı sorununu çözmek için önce Bluetooth sürücüsünü güncellemeyi deneyin. Ardından Bluetooth adaptörünü çıkarıp tekrar takın veya başka bir USB portuna yerleştirin. Sürücüleri kaldırıp yeniden yüklemeyi de deneyebilirsiniz. Windows’un Bluetooth sorun gidericisini çalıştırarak problemi tespit edebilir ve çözebilirsiniz. Kabloyla bağlantı sağlıyorsanız, farklı bir Bluetooth adaptörü kullanmayı da düşünebilirsiniz. Son olarak, Bluetooth ayarlarını sıfırlayıp tekrar bağlamayı deneyin. Eğer sorun devam ederse, adaptör veya sürücülerde bir arıza olabilir aklınızda buluşun.Geri dönüş bekliyorum.
Üzgünüm geç cevap veriyorum hala finallerim bitmedi. Hiçbir şey yapmadım ama bugün sorun kendine kendine çözüldü. Deneyeyim dedim, kol bağlandı ve sorunsuz çalıştı. Yine de cevabınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı