Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.964 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2025 #11 Dark Dean dedi: Adınıza sevindim. Ayarlamalar için dediğim uygulamaları kullanabilirsiniz. Steam üzerinden hiç deneme yapmadım. Şimdiden iyi oyunlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. DSX güzel uygulama kullanışlı.
Dark Dean dedi: Adınıza sevindim. Ayarlamalar için dediğim uygulamaları kullanabilirsiniz. Steam üzerinden hiç deneme yapmadım. Şimdiden iyi oyunlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. DSX güzel uygulama kullanışlı.
Dark Dean Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.030 Makaleler 1 Çözümler 2 3 Ocak 2025 #12 Godlixy dedi: Sağ olun hocam. DSX güzel uygulama kullanışlı. Genişletmek için tıkla... DS 4 kullandım ama DSX benim için daha iyi oldu. Özelleştirme daha sabit. DS4 için kırmızı renk seçiyorsam DualSense'ye turkuaz rengi veriyordu.
Godlixy dedi: Sağ olun hocam. DSX güzel uygulama kullanışlı. Genişletmek için tıkla... DS 4 kullandım ama DSX benim için daha iyi oldu. Özelleştirme daha sabit. DS4 için kırmızı renk seçiyorsam DualSense'ye turkuaz rengi veriyordu.