DualSense PC'ye bağlanmıyor

İotMabSy

Decapat
Daha fazla  
Bluetooth açtım fakat bu hatayı alıyorum. Tıklıyorum PS düğmesine önceden bağladığı için eşleşmek istiyor musun çıkıyor evet diyorum sonra ışıklar yanmayı bırakıyor DualSense kapanıyor sonra bu hatayı alıyorum delireceğim.

Dosya Ekleri

• resim_2025-04-06_234030648.png
    5,1 KB · Görüntüleme: 48
DS4-5 ile bağlamanı öneririm.

Kral PS4 kolu için diyorsan PS düğmesi ve share düğmesine aynı anda basılı tut ondan sonra beyaz ışık yanıp sönerse Bluetooth açılır.

Kablo ile bağlanamayı denediniz mi?

Ya öyle oluyor zaten ama kablo o kadar uzun değil o yüzden hareket kısıtlıyor.

Ben bu kadar sıkıntılı olacağını bilmiyordum en kötü Bluetooth'a 2 dk uğraşırım bir şey olmaz diyordum videolarda öyleydi hiç de öyle değil milyonlarca sorunu var.

Hocam pc için malesef uyum sorunu var çok fazla. Kablolu kullanması size sorun olmazsa dayanıklı bi kablo önerebilirim isterseniz kendim 1 seneye yakın kendi gamepadlerimde kullandım. Bir de iade imkanınız şu an var mı kolu eğer varsa pcye daha uyumlu bir kol önerebilirim gene

Bir de kolun şarjı var değil mi. Basit bir çözüm olsa dahi bazen gözden kaçabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…