DualSense PS5 PC için alınır mı?

Wiro8

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarımda kullanmak için DualSense 5 almak istiyorum fakat kafamda bazı sorular var.

Titreşim, tetik takılması vb. gibi özellikleri çalışır mı? (Tabii ki yeni nesil oyunlarda)

Bluetooth USB adaptörü alsam gecikme veya bağlantı kopması gibi sorunlar yaşar mıyım?

Steam oyunları ile uyumlu çalışır mı? Örnek (Mortal Kombat, God of War ve asıl merak ettiğim eski bir oyun olan attack on titan oyunu)

Xbox kontrolcüsü ile yorum yapmazsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Steam için sıkıntı olmaz. Özel fonksiyonu ise her oyunda olmuyor diye biliyorum. Kol ise zaten gerçekten güzel. İyi bir adaptörle Bluetooth konusunda da sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Hocam çoğu oyun desteklemiyor DualSense özelliklerini ve galiba DualSense özelliklerini kullanabilmek için kabloyla bağlamanız lazım. Xbox ile yorum yapmayın demişsiniz ama yapmak zorundayım Xbox kontrolcüsü PC için tasarlanmış bir kontrolcü onu almakta fayda var.

DualSense'in yanına bunu alın.

Steam'den de DualSense uygulamasını 6 TL'ye satın alın.
Çoğu oyunu bahsettiğim uygulamaya gerek duymadan da Steam üzerinden oynayabiliyorsunuz ancak bazı oyunlar da tam anlamıyla kusursuz çalışsın derseniz de bu uygulamaya ihtiyacınız var.
Bu 3'lüyü yaklaşık 1 yıldır kullanan birisi olarak tavsiye de bulunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam için sıkıntı olmaz. Özel fonksiyonu ise her oyunda olmuyor diye biliyorum. Kol ise zaten gerçekten güzel. İyi bir adaptörle Bluetooth konusunda da sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Tetikler çalışıyor mu acaba? Daha doğru söylemek gerekirse Call of Duty gibi oyunlardaki feedback mekanizması PC'de de var mı?

Hocam öncelikle yorum için teşekkürler. Ben Xbox kontrolcü tasarımını beğenmiyorum bu yüzden Xbox kontrolcüsü ile ilgili yorumlar yapılmasını istemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle yorum için teşekkürler. Ben Xbox kontrolcü tasarımını beğenmiyorum bu yüzden Xbox kontrolcüsü ile ilgili yorumlar yapılmasını istemedim.

Hocam yani bende de DualSense var PC için denedim bayağı kötü yani çok uyumsuzluk var bence sırf tasarımdan dolayı Xbox almamazlık yapmayın.

Kesinlikle alınır DualSense X ile kolu özelleştirmesini geçtim, RPCS3 ve Steam kolu otomatik görüyor. Ayrıca Uncharted'de bu özellikler kablo ile kullanılabiliyor. Xbox kolu almak için sebep yok zaten gram özellik yok.

Xbox kolu almak için sebep yok zaten gram özellik yok.

Hocam özellikleri kullanamayınca özellik olmasının bir faydası yok sadece çok az oyunda o özellikler kullanılabiliyor diğer oyunlarda çalışmıyor bile bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…