DualSense sağ sol analog Click sesi

Hocam arkadaşa sordum. Aynı ses onda da mevcut. Bana normal gibi geldi. Hepimizde sorunlu ürün yoktur herhalde.

Hocam arkadaşa sordum. Aynı ses onda da mevcut. Bana normal gibi geldi. Hepimizde sorunlu ürün yoktur herhalde.

Daha önce kullanmadım PS kolu hocam bilmiyorum yani mekanik ses gibi geliyor daha fazla kişi yazsa daha iyi olur aslında.

Hocam, bende 2 tane DualSense 5 var birinde diğerine göre daha cok boyle çıt sesi geliyormuş gibi hissettiriyor. Ne yaptınız, son durum nedir?

Benim koldada var PS5'in içinden çıkan kol, 1 arkadaşıma daha sordum onda da çok küçük bir tık sesi varmış.Genel herhalde.

Hocam aynı ses bende de var hem de iki DualSense'de videosunu bırakayım hatta hafif sağ sol yapınca duyuluyor. İkisi de yeni biri PS kutusundan çıkma diğeri de sıfır ikisi de Bilkom garantili.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim koldada var PS5'in içinden çıkan kol, 1 arkadaşıma daha sordum onda da çok küçük bir tık sesi varmış. Genel herhalde.

Siz naptınız hocam merak ettim de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…