DualSense şarj olmuyor

plebaba

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar DualSense aldım bilgisayarda kullanmak için. DS4Windows ile kullanmaya başladım şarjı %12 gösteriyor. Elimde 2 adet Type-C kablo olmasına rağmen bilgisayardan şarj olmuyor. Yine başka bir adaptör ile denememe rağmen şarj %12'de kalıyor. Acaba kablo mu almalıyım veya DS4'den kaynaklı bir problem olabilir mi veya ürünün şarj soketi mi sıkıntılı? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler şimdiden.

Ds4 yanlış gösteriyor olabilir bununla alakalı yazılar okumuştum. Başka bir program olan Dualsensex de deneyebilirsiniz. Ücretli fakat trial versiyonu bulunan rewasd programını da deneyebilirsiniz. Eğer hala aynıysa, oyunlarda 1 saat deneyin zaten bitecektir doğruysa sonra garantiye götürürsünüz.

yaklaşık 1 saattir %0 gösteriyor amacım kol tamamen çalışmaz hale gelene kadar bitirmek sanırım ds4 kaynaklı bir problem çünkü %0 yazmasına rağmen 1 saattir oynuyorum ve hala çalışıyor kol tamamen bittikten sonra şarj etmeyi deneyeceğim daha sonra kaç saat gittiğini bulurum tamamen şarj olduktan sonra

Dediğiniz gibi ds4 sorunu büyük ihtimalle. Bende de doldurduğum halde sürekli yüzdeyi düşürüyor her bağlantıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…