DualSense şarjı çok hızlı bitiyor

Yer
İstanbul
PS5 üzerinden şarj ediyorum 1-2 saate tam şarj oluyor ancak oyunlarda 1-2 saat oynadıktan sonra tek çubuk kalıyor sonra daha ne kadar gidiyor denemedim sizlerde de böyle mi?
Ayarlarda ışık loşta titreşim vs en güçlüde oyunlarda %50 açık veya hiç kullanmıyorum.

Oynadığınız oyunlara bir bakın derim hocam. Mesela benim DS4 de aynı şekilde GTA 5 de şarjı 1 saat dayanmıyor fakat Rocket League, AC Unity gibi oyunlarda 3-4 saat gidiyor hatta 5 saati buluyor bazen.

Sarj kablon kutudan çıkan orjinal kablo mu? O kadar kısa sürede bitmemesi gerekiyor. Kablo orjinalse kolda sorun vardır.

Bulunduğunuz ilin Sony Euroasia yetkili servisinden sorgulatabilirsiniz. (seri numarasi ile) Drift sorununda direkt olarak birebir değişim yapıyorlar ama sizin sorununuz nasıl çözümlenir bilemem.

Bulunduğunuz ilin Sony Euroasia yetkili servisinden sorgulatabilirsiniz. (seri numarasi ile) Drift sorununda direkt olarak birebir değişim yapıyorlar ama sizin sorununuz nasıl çözümlenir bilemem.
Avrupa kollarının aksine arkası biraz daha değişik. Şöyle bi örnek buldum ;

Dosya Ekleri

• IMG_6036.jpeg
    25,4 KB · Görüntüleme: 206
Avrupa kollarının aksine arkası biraz daha değişik. Şöyle bi örnek buldum ;
Nesi değişik Avrupa kollarına göre hocam?

Aynı PS5 bu arada sadece birinin Sony Türkiye garantisi var. Bunun içinde binlerce ek para ödemeye gerek yok diye düşünüyorum güvenilir bir yerden aldıktan sonra.

Nesi değişik Avrupa kollarına göre hocam?

Aynı PS5 bu arada sadece birinin Sony Türkiye garantisi var. Bunun içinde binlerce ek para ödemeye gerek yok diye düşünüyorum güvenilir bir yerden aldıktan sonra.
avrupa kol arkası böyle hocam. Özellik vs aynı sadece seri no vs 17 hane değil 8-9 hane asya ürünü olduğu için. Bu arada titreşim kapalı sadece adaptive trigger açık yaklaşık 3 saat oyun oynadım hala 3 tık şarj var daha uzun gitti

Dosya Ekleri

• DualSense-Rear-1480x833.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 191
Valla ben de yeni kullanmaya başladım. Şarj azalıyor uyarısını 2 kere verdi fakat çok sorun yaşamadım. Beni şu ana kadar götürdü yani. Bir de FIFA 23 oynuyorum kol özelliklerinin hepsi açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…