DualSense tetiği takılıyor

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba dostlar. 9 Eylül 2024'te aldım 1 sene dolmadan problem yaşar oldum. Gerçekten çok seviyorum ama L2 de takılma her iki joyistickler drift problemi yaşıyorum o canımı sıkıyor. Bluetooth ile bağlayıp paşalar gibi oynatıyor yoksa başka bir problemi yok. Önce DualSense desteklediği için DualSenseX olmadan Holdfast'te sıkıntı yaşadım. Belki yazılımsal diye düşündüm. DualSenseX ile denedim bir süre sonra orada da olmaya başladı. Şimdi GTA 4 oynuyorum orada da oluyor. Özellikle bir işim olduğu vakit gidip geldiğimde DualSense tasarruf için kendi kapatıyor kapattığı sırada gelip ben kumandayı açıp oyuna geri döndükten bir süre sonra bu sorun çıkıyor. 2 sene garantisi var Bilkom garantili. Garantiye göndereyim mi? BDM-040 cihazım ama bilmiyorum ne olacak.

Ya garantiye gönderin ya da bir kol tamircisine götürüp drift olmaması adına tmr veya Hall effect stick taktırın. Kalan sorunlar için de çözümleri vardır elbet.

Genelikle bu durum kol tasarruf modu için kendini kapattığı zaman oluyor. Normalde olmaması gerekir değil mi?

Yazılımsal sorun olabilir ama bence donanımsal daha çok.

Görüşeceğim firmayla. Allah'tan Bilkom garantili. 3 bine aldım şimdi 5 bin oldu inşallah garantiden sonra bir sıkıntı olmaz. Bilkom garantili bildiğim kadarıyla sıfır göndereceği hakkında bilgi var ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı