DualSense ve DSX

2wst

Decapat
Daha fazla  
Yeni DualSense sahibi oldum ve hemen Steam üzerinden DSX satın aldım. Adaptive triggers ve haptic feedback özelliğini nasıl Steam dışı (Epic, xbox) platformlarda kullanabilirim yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
herkes benzer soruları sormuş ama net cevaplayabilen olmamış. çözüm bulabildiniz mi?

herkes benzer soruları sormuş ama net cevaplayabilen olmamış. çözüm bulabildiniz mi?
Hiç deneyimlemedim ancak DSX açıksa ve oyun destekliyorsa DSX'ten xbox kolu olarak gösterdiğinizde çalışıyor. Forza 5 oynuyorum genel olarak steamden almıştım ancak oyun sadece xbox kolu destekliyor. Xbox kolu olarak gösterim adaptive triggers kurulumunu açtığımda (forzada ekstra mod ile kullanılıyor) sorunsuz çalışıyor.

Bende Spiderman ve last of us hiç bir program kullanmadan çalıştı, dsx ve steam.gibi programları tamamen kapatmak gerekti. Bu oyunlar ham haliyle destekliyor ve dsx, Steam, dualsensex açıksa bozuyor, etki ediyor. Rdr2 için mod kurdum dsx ile oynanıyor. Helldivers 2 dsxe gerek kalmadan Steam ile oynanıyor. Oynanıyor dediğim adaptive triggers çalışıyor demek

Hocam destekleyen oyunlarda dsx acmasak da oluyor evet. FC 24 oynarken hic acmama gerek kalmiyor benim de. Desteklemiyorsa acmak en mantiklisi sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…