Merhaba, yeni bir gamepad almaya karar verdim fakat ne alacağımı bilmiyorum. DualSense mi almalıyım yoksa Xbox contoller mi? İkisi de hemen hemen aynı fiyat.
Merhaba, yeni bir gamepad almaya karar verdim fakat ne alacağımı bilmiyorum. DualSense mi almalıyım yoksa Xbox contoller mi? İkisi de hemen hemen aynı fiyat.
Hocam DualSense denilen şey dehşet bir şey, bana sorulsa direkt alırım, tuşlara sert basıp kırmadığınız sürece Dualsense daha mantıklı bence. Hissiyatı fiyat hakkını veriyor.
Hocam DualSense denilen şey dehşet bir şey, bana sorulsa direkt alırım, tuşlara sert basıp kırmadığınız sürece Dualsense daha mantıklı bence. Hissiyatı fiyat hakkını veriyor.
Bir ton driver ve emulator ile uğraşmaya değmez, Xbox kontrolcüsünü tavsiye ederim. Yeni Xbox kontrolcüsü, Windows 10 ile tak çalıştır ve tam uyumlu olarak çalışıyor.
Hocam çok teşekkğr ederim uyumluluk anlamında Xbox çok iyi ama performans anlamında da dualsense iyi titreşim dediğinize göre galiba Xbox alacağım çünkü ben PC kullanıyorum
Hocam çok teşekkğr ederim uyumluluk anlamında Xbox çok iyi ama performans anlamında da dualsense iyi titreşim dediğinize göre galiba Xbox alacağım çünkü ben PC kullanıyorum
Birçok özelliği ne kadar denesemde çalıştıramadım. PC tarafında dualsense yeni nesil özelliklerinin birçoğunu kullanamıyor. İkisini de aktif olarak kullanan biri olarak. Sadece PC olmak üzere Xbox Controller derdim. Genel olarak ise dualsense farkını zaten ortaya koyuyor.
Benim için çok geç. Elimde 4 tane dualsense var. Umarım böyle bir sorunla karşılaşmam. Her halükârda PC tarafında Xbox gamepad daha iyi sonuçlar verecektir