DualSense vs Xbox gamepad

19mitoo66

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Uzun süredir bir gamepad almayı düşünüyorum 2 hafta önce N11'den aldım ancak kullanılmış ürün geldiği için iade etmek zorunda kaldım. Şimdi tekrar alacağım ama fiyatlarla ilgili ciddi mânâda uçukluk var. Sizce.

DualSense.
2300e N11'den tekrar almak.
3000e Vatan'dan ithalatçı garantili.
3300e Eurasia garantili.
2200e Almanya'dan getirtmek.

Xbox.
2500e Amazon Germany'den getirtmek (37 ay garantili)
2750ye TR'den almak.

Hangisini almak daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 kuruş fazla verin düzgün bir yerden alın.

3 gün önce Beitong Asura Pro 2 aldım.

Fiyatı 1100 TL civarına geliyor her şey dahil. Ve şaşırtıcı derecede kaliteli bir ürün çıktı.

Kablo ile Beitong, usb dongle ile Xbox kolu olarak görünüyor. Harika bir yazılımı var. Orijinal ALPS analog kullanıyor ve trigger'lar Hall Effekt yani manyetik sistem. Gecikme değeri de maksimum 3ms kablosuzda. Ben marka diye onca para bayılma olaylarına karşıyım. Ek olarak makro tuşu, kalibrasyon ve hassasiyet gibi şeyleri de ayarlayabiliyorsun.

Ayrıca Dual Sense kollarının bir çok özelliği bilgisayarda kullanılamıyor diye biliyorum.

PC için ise Xbox gamepad öneririm.
PC için Xbox kolu al daha rahat edersin.
Evet PC için ancak önceden Dualsense-Dualshock'a elim alışık olduğu için Dualsense almayı düşünüyordum. Çok kararsız kaldım. Sırf el yatkınlığım olduğu için Dualsense alınır mı diye 3 gündür kendime soruyorum resmen buraya da bi sorayım dedim. El yatkınlığı olayını da işin içine katarsak yine Xbox kolu mu almalıyım?

3 kuruş fazla verin düzgün bir yerden alın.
Arada 100 150 lira oynasa zaten hiç düşünmeden dediğiniz gibi yapacağım ancak İthalatçı garantililerin arasında 500, Eurosia garantilinin arasında 300-800 lira gibi bi fark olunca insan çıkartıp veremiyor.

İlk defa duyduğum ve gördüğüm bir ürün. Araştıracağım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…