B BeNT1 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 38 10 Ekim 2024 #1 Merhaba, bilgisayar için gamepad almayı düşünüyorum ama bu 2 model arasında kaldım. Xbox alırsam sanırım şarj edilebilir olan pili varmış onunla birlikte almayı düşünüyorum. Sizce hangi kolu almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ekim 2024
Merhaba, bilgisayar için gamepad almayı düşünüyorum ama bu 2 model arasında kaldım. Xbox alırsam sanırım şarj edilebilir olan pili varmış onunla birlikte almayı düşünüyorum. Sizce hangi kolu almalıyım?
Metanora Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 154 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: MSI AMD RADEON RX 5700XT Mech OC İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 Anakart: MSI B450M-A PRO MAX Sıvı Soğutucu: RAMPAGE DEEPLIGHT-360 RAM: HyperX 1x16 3200 Mhz Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2024 #2 Xbox gamepad. Bilgisayar için daha kullanışlı ama kişiden kişiye değişir. Şahsen ben dualsense koluna alışık olduğum için onu alırım. Fakat daha önce kullanmadıysan xbox alabilirsin.
Xbox gamepad. Bilgisayar için daha kullanışlı ama kişiden kişiye değişir. Şahsen ben dualsense koluna alışık olduğum için onu alırım. Fakat daha önce kullanmadıysan xbox alabilirsin.