DualSense WD40 sıktıktan sonra R2 ve L2 çalışmıyor

Ewmir

Decapat
Daha fazla  
Merhaba R2 tuşum gıcırdıyordu azıcık WD40 sıktım l2'ye de sıktım ve artık ikisi de çalışmıyor nasıl düzelecek?
Fotoğrafta ekledigim yere sıktım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-10-11 saat 19.38.00_29f085cb.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-10-11 saat 19.38.00_29f085cb.jpg
    98,9 KB · Görüntüleme: 58
Merhaba R2 tuşum gıcırdıyordu azıcık WD40 sıktım l2'ye de sıktım ve artık ikisi de çalışmıyor nasıl düzelecek?
Fotoğrafta ekledigim yere sıktım.

Şu an aynı konu bende de mevcut çözümü bulabildiniz mi hocam 1 damla atmama rağmen tuş gitti üstelik gıcırtılarda devam ediyor hiçbir işe yaramadığını öğrenmiş oldum boşa param gitti kim bilir kaça patlayacak şimdi.

Şu an aynı konu bende de mevcut çözümü bulabildiniz mi hocam 1 damla atmama rağmen tuş gitti üstelik gıcırtılarda devam ediyor hiçbir işe yaramadığını öğrenmiş oldum boşa param gitti kim bilir kaça patlayacak şimdi.

Hocam garantiye gönderdim 2 hafta sürdü yeni DualSense verdiler MediaMarkt'tan direkt satın aldım kargo falan da beklemedim. Eskisi de garantide kaldı Bilkom o konuda çok memnun bıraktı beni sağ olsunlar.

Merhaba aynısı başıma geldi garantiye nasıl gönderdiniz acaba? Yardım edebilir misiniz @Ewmir @MüslümBabasevdalısı

Gönderdim hocam. İade veya değişim hakkı verdiler. Ürünün geri gelmesini beklemeden MediaMarkt'tan (aldığım yerden) değişim hakkı verdiler bana. Mail geldi gittim mediamarkta gösterdim maili istediğim kolu verdiler. Siyah renk aldım beyaz renk gönderdiğim halde. Arızalı ürün Bilkom'da kaldı.

Merhaba aynısı başıma geldi garantiye nasıl gönderdiniz acaba? Yardım edebilir misiniz @Ewmir @MüslümBabasevdalısı

PlayStation'un sitesinden bulunduğunuz ildeki yetkili servisleri bulabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı