Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 28 Mayıs 2022 #21 Kütüphaneden oyunu seçip, sağ tıklayıp özelliklere geliyorsunuz. Kontrolcü kısmında "Steam girdisini devre dışı bırak" seçeneğini seçiyorsunuz.
Kütüphaneden oyunu seçip, sağ tıklayıp özelliklere geliyorsunuz. Kontrolcü kısmında "Steam girdisini devre dışı bırak" seçeneğini seçiyorsunuz.
Jellyjwl1q Centipat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #22 Shahdee dedi: Kütüphaneden oyunu seçip, sağ tıklayıp özelliklere geliyorsunuz. Kontrolcü kısmında "Steam girdisini devre dışı bırak" seçeneğini seçiyorsunuz. Eki Görüntüle 1401332 Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun, dualsense5 yarın gelecek umarım hissiyatı iyidir. Shahdee dedi: Evet kablolu kullanmalısınız, ayrıca Steam girdilerini devredışı bırakmalısınız o oyun için. Genişletmek için tıkla... Dostum yardımın lazım Son düzenleme: 28 Mayıs 2022
Shahdee dedi: Kütüphaneden oyunu seçip, sağ tıklayıp özelliklere geliyorsunuz. Kontrolcü kısmında "Steam girdisini devre dışı bırak" seçeneğini seçiyorsunuz. Eki Görüntüle 1401332 Genişletmek için tıkla... Çok sağ olun, dualsense5 yarın gelecek umarım hissiyatı iyidir. Shahdee dedi: Evet kablolu kullanmalısınız, ayrıca Steam girdilerini devredışı bırakmalısınız o oyun için. Genişletmek için tıkla... Dostum yardımın lazım
Ramalor Decapat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #23 Konuyu hortlatıyorum biraz ama bende DualSense var ben DSX'le de DS4le de bir türlü Game Pass'te genel titreşimi çalıştıramadım var mıdır çözümü?
Konuyu hortlatıyorum biraz ama bende DualSense var ben DSX'le de DS4le de bir türlü Game Pass'te genel titreşimi çalıştıramadım var mıdır çözümü?