Jellyjwl1q Centipat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #1 Merhaba DualSense5 kullanıcıları, PC Steam üzerinden haptic feedback çalışıyor mu?
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 27 Mayıs 2022 #2 Valve'in Steam oyunlarında DualSense ile haptic feedback kullanılabileceğini belirtmiş sanırım ama oyunların da buna göre yapılması gerekiyor. Yani iş oyunları yapanlarda bitiyor. İnternette "Metro Exodus" ile kullanabilenler buldum.
Valve'in Steam oyunlarında DualSense ile haptic feedback kullanılabileceğini belirtmiş sanırım ama oyunların da buna göre yapılması gerekiyor. Yani iş oyunları yapanlarda bitiyor. İnternette "Metro Exodus" ile kullanabilenler buldum.
Mustafa Berkay Megapat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 934 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BPO Takım Yöneticisi 27 Mayıs 2022 #3 Kablo ile bağladığında çalışıyor. Bluetooth ile ise hayır.
Jellyjwl1q Centipat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #4 Mustafa Berkay dedi: Kablo ile bağladığında çalışıyor. Bluetooth ile ise hayır. Genişletmek için tıkla... Peki haptic feedback harici tetiklerin gerçekçi çalışması kablosuz olarak çalışıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2022
Mustafa Berkay dedi: Kablo ile bağladığında çalışıyor. Bluetooth ile ise hayır. Genişletmek için tıkla... Peki haptic feedback harici tetiklerin gerçekçi çalışması kablosuz olarak çalışıyor mu?
Mustafa Berkay Megapat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 934 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BPO Takım Yöneticisi 27 Mayıs 2022 #5 Jellyjwl1q dedi: Peki haptic feedback harici tetiklerin gerçekçi çalışması kablosuz olarak çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Haptic feedbackten kasıt titreşim miydi? Titreşim kablolu veya kablosuz çalışıyor. Adaptive trigger (gerçekçi tetik) yalnızca kablo ile çalışıyor. Yanlış anlamışım özür diliyorum.
Jellyjwl1q dedi: Peki haptic feedback harici tetiklerin gerçekçi çalışması kablosuz olarak çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Haptic feedbackten kasıt titreşim miydi? Titreşim kablolu veya kablosuz çalışıyor. Adaptive trigger (gerçekçi tetik) yalnızca kablo ile çalışıyor. Yanlış anlamışım özür diliyorum.
Jellyjwl1q Centipat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #6 Mustafa Berkay dedi: Haptic feedbackten kasıt titreşim miydi? Titreşim kablolu veya kablosuz çalışıyor. Adaptive trigger (gerçekçi tetik) yalnızca kablo ile çalışıyor. Yanlış anlamışım özür diliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki kolu bağlamak için Huawei ve Xiaomi tip kalın uç mu Samsung tip mi gerekiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2022
Mustafa Berkay dedi: Haptic feedbackten kasıt titreşim miydi? Titreşim kablolu veya kablosuz çalışıyor. Adaptive trigger (gerçekçi tetik) yalnızca kablo ile çalışıyor. Yanlış anlamışım özür diliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki kolu bağlamak için Huawei ve Xiaomi tip kalın uç mu Samsung tip mi gerekiyor.
Mustafa Berkay Megapat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 934 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BPO Takım Yöneticisi 27 Mayıs 2022 #7 Jellyjwl1q dedi: Peki kolu bağlamak için Huawei ve Xiaomi tip kalın uç mu Samsung tip mi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Type-C kablo ile bağlıyorsun.
Jellyjwl1q dedi: Peki kolu bağlamak için Huawei ve Xiaomi tip kalın uç mu Samsung tip mi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Type-C kablo ile bağlıyorsun.
Jellyjwl1q Centipat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #8 Mustafa Berkay dedi: Type-C kablo ile bağlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bilirsin Huawei'nin samsunga nazaran biraz daha kalın olur farklıdır yani. Ucundan söz ettim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2022
Mustafa Berkay dedi: Type-C kablo ile bağlıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bilirsin Huawei'nin samsunga nazaran biraz daha kalın olur farklıdır yani. Ucundan söz ettim.
Mustafa Berkay Megapat Katılım 6 Eylül 2016 Mesajlar 934 Çözümler 9 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek BPO Takım Yöneticisi 27 Mayıs 2022 #9 Jellyjwl1q dedi: Bilirsin Huawei'nin samsunga nazaran biraz daha kalın olur farklıdır yani. Ucundan söz ettim. Genişletmek için tıkla... Type-C kablolar standarttır. Kalını incesi olmaz.
Jellyjwl1q dedi: Bilirsin Huawei'nin samsunga nazaran biraz daha kalın olur farklıdır yani. Ucundan söz ettim. Genişletmek için tıkla... Type-C kablolar standarttır. Kalını incesi olmaz.