Y YaBa Decapat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2025 #1 Merhaba. DualSense'imde drift sorunu var ve Joystick'i değiştirmek istiyorum. Fatih'te bir tamirci buldum. Sizce değiştirmeli miyim? DualSense'den parça alırlar mı ve kol düzelir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba. DualSense'imde drift sorunu var ve Joystick'i değiştirmek istiyorum. Fatih'te bir tamirci buldum. Sizce değiştirmeli miyim? DualSense'den parça alırlar mı ve kol düzelir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
M Mehmet Arda0 Hectopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımı dokunabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımı dokunabilir.