Kadir Seven
Decapat
Hayır bu PS4 sisteminizi kullanarak PS5'e bağlanmaya yarıyor DualSense desteği ile alakası yok.
Sony's own response to that question looks like this: “The DualSense wireless controller is not compatible with the PS4 console.” That's why you have to faff around using the Remote Play app if you want to control your PS4 with a PS5 controller.Yani DualSense bağlayamaz miyim?
Evet o şekilde kullanılabiliyor. Share+PS butonu kullanılarak bağlanılıyor.Kullanırsın fakat PS4 kolu olarak kullanılabilir.( özelliklerinden faydalanamazsın )
Share + PS butonu bildiğim kadarıyla Bluetooth özelliğini aktif ediyor. Bu yöntem ile bağlandığı zaman gamepad yine PS4'de çalışmıyor diye biliyorum.Evet o şekilde kullanılabiliyor. Share+PS butonu kullanılarak bağlanılıyor.
Yok o şekilde bağlanabiliyor PS5'e, bir videoda görmüştüm oradan biliyorum.Share + PS butonu bildiğim kadarıyla Bluetooth özelliğini aktif ediyor. Bu yöntem ile bağlandığı zaman gamepad yine PS4'de çalışmıyor diye biliyorum.
Ben PS4 için konuşuyorum.Yok o şekilde bağlanabiliyor PS5'e, bir videoda görmüştüm oradan biliyorum.
Ben PS4 için konuşuyorum.
Şu videodan 2.17'ye alıp izlerseniz DS5'in PS4'de çalışmadığını anlaşılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.