DualSense'e PS4 bağlanabilir mi?

Kadir Seven

Decapat
PS4'ümde bir tane PS5 konsol simgesi var. Acaba DualSense desteği PS4 geldi mi? Cevaplarınız için teşekkürler.

Not: DualSense simgesi aşağıdaki fotoğrafta.

Dosya Ekleri

• 20210531_223811.jpg
    20210531_223811.jpg
    155 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani DualSense bağlayamaz miyim?
Sony's own response to that question looks like this: “The DualSense wireless controller is not compatible with the PS4 console.” That's why you have to faff around using the Remote Play app if you want to control your PS4 with a PS5 controller.

Bu yazı 17 Mayıs 2021'de yazılmış Google'a, demek ki hala DualSense desteği gelmemiş.
Kullanırsın fakat PS4 kolu olarak kullanılabilir.( özelliklerinden faydalanamazsın )
Evet o şekilde kullanılabiliyor. Share+PS butonu kullanılarak bağlanılıyor.

Yok o şekilde bağlanabiliyor PS5'e, bir videoda görmüştüm oradan biliyorum.
Ben PS4 için konuşuyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodan 2.17'ye alıp izlerseniz DS5'in PS4'de çalışmadığını anlaşılıyor.

Ben PS4 için konuşuyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodan 2.17'ye alıp izlerseniz DS5'in PS4'de çalışmadığını anlaşılıyor.

Ha pardon ben PS5 için konuşuyoruz sandım. Evet gördüm videoyu ama sanki bunun bir yöntemi vardı ya, bu konu ilk açıldığı zamanlarda merak edip bakmıştım bir kaç yöntemi vardı PS4'te kullanmak için (Remote Play yöntemi hariç).

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı