DualSense'i PS4'te kullanmak için adaptör önerisi

Ahmet5969

Femtopat
Daha fazla  
DualSense'i PS4'te adaptör yardımı ile kullanabiliyormuşuz, bunun için uygun fiyatlı adaptör önerilerinizi alabilir miyim?

Tp-Link UB500 öneririm. Kesinlikle kalitesiz bir şey alma ben aldım kopmalar vb. yapıyordu değiştirdim sorunlar çözüldü.

TP-Link UB500 öneririm. Kesinlikle kalitesiz bir şey alma ben aldım kopmalar vb. yapıyordu değiştirdim sorunlar çözüldü.

Fiyatı diğer adaptörlere göre uygun. Ne kadar süredir kullanıyorsun? Gecikme var mı?

Fiyatı diğer adaptörlere göre uygun. Ne kadar süredir kullanıyorsun? Gecikme var mı?

2-3 aydır kullanıyorum bir gecikme hissetmedim oyunlarda şu ana kadar. Tabii Bluetooth'tan dolayı bir gecikme vardır ama gamepadde hiç hissetmedim o gecikmeyi.

2-3 aydır kullanıyorum bir gecikme hissetmedim oyunlarda şu ana kadar. Tabii Bluetooth'tan dolayı bir gecikme vardır ama gamepadde hiç hissetmedim o gecikmeyi.

PS4'te kullandığına emin misin? İnternette PS4'te çalıştığına dair bir bilgi bulamadım. DualSense'i PS4'e bağladın ve kullandın değil mi? Yanlış anlaşılma olmasın diye tekrar soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…