DualSense'ten Click sesi geliyor

barış baskan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam, yeğenime iki adet DualSense aldım da ikisi de bu tarz ses çıkarıyor. Fark edince benimkine baktım o da aynı. Ben de alalı 2 hafta oldu. Analoğu hafif sağa ve sola çekince ama kulağınızı yaklaştırınca duyuyorsunuz, bu normal midir? Sesleri video olarak bıraktım, normal midir? Sizdekileri kontrol etme şansınız var mıydı? Teşekkür ederim şimdiden.

Video linki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üretim bandıyla alakalı. Kullanılan joystick çeşidi azsa ve iki üründe de aynısı kullanıldıysa normal. Epey yaygın bir sorun gibi zaten, o yüzden çok olası iki kolda da olması.

Cihazlar daha komplike oldukça ses, sorun vb. şeyler daha da artar. En pahalı ürünlerde bile olmaması gereken şeyler olabiliyor, bu onları kullanılamaz yapmaz. Fazla kafaya takma, dalgana bak.

Üretim bandıyla alakalı. Kullanılan joystick çeşidi azsa ve iki üründe de aynısı kullanıldıysa normal. Epey yaygın bir sorun gibi zaten, o yüzden çok olası iki kolda da olması.

Cihazlar daha komplike oldukça ses, sorun vb. şeyler daha da artar. En pahalı ürünlerde bile olmaması gereken şeyler olabiliyor, bu onları kullanılamaz yapmaz. Fazla kafaya takma, dalgana bak.

Evet gayet normaliş belki 10 kişi ye sordum hepsinde var teşekkür ederim kullanmaya devam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı