Emre Doğukan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 368 Çözümler 1 Yer Kayseri 3 Mayıs 2022 #1 PS 3 konsolunu bilgisayara Xbox konsolu olarak nasıl tanıtabilirim? Scp tool kit kullanmak istemiyorum bayağı bir yazılım yükledi korktum bilgisayarı geri yükleme yaptım. Yardımcı olursanız sevinirim.
PS 3 konsolunu bilgisayara Xbox konsolu olarak nasıl tanıtabilirim? Scp tool kit kullanmak istemiyorum bayağı bir yazılım yükledi korktum bilgisayarı geri yükleme yaptım. Yardımcı olursanız sevinirim.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 3 Mayıs 2022 #2 Hocam bildiğim kadarıyla yazılımsız olmuyor. Toolkit yazılım yüklüyor fakat sorun çıkarmaz merak etmeyin.
Hocam bildiğim kadarıyla yazılımsız olmuyor. Toolkit yazılım yüklüyor fakat sorun çıkarmaz merak etmeyin.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.221 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2022 #3 Gamepad'in Xinput desteği olması lazım. Yoksa ayrıca yazılımla yapmak zorundasınız.
Emre Doğukan Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 368 Çözümler 1 Yer Kayseri 3 Mayıs 2022 #4 The 5008 dedi: Hocam bildiğim kadarıyla yazılımsız olmuyor. Toolkit yazılım yüklüyor fakat sorun çıkarmaz merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir baktım da bir şey bulamadım en son tool kit i indirdim dediğiniz gibi bir şey olmaz galiba.
The 5008 dedi: Hocam bildiğim kadarıyla yazılımsız olmuyor. Toolkit yazılım yüklüyor fakat sorun çıkarmaz merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir baktım da bir şey bulamadım en son tool kit i indirdim dediğiniz gibi bir şey olmaz galiba.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 3 Mayıs 2022 #5 Emre Doğukan dedi: Bayağı bir baktım da bir şey bulamadım en son tool kit i indirdim dediğiniz gibi bir şey olmaz galiba. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar hocam, içiniz rahat olsun.
Emre Doğukan dedi: Bayağı bir baktım da bir şey bulamadım en son tool kit i indirdim dediğiniz gibi bir şey olmaz galiba. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar hocam, içiniz rahat olsun.