Dualshock 3 Hala Alınır Mı?

KarakayaAdem

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, bundan yaklaşık 6 ay önce PC'de bir program sayesinde kullandığım Dualshock 4 bozuldu ve ben de Logitech'in F710 adlı modelini satın alıp kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Maalesef ki gerçekten kolun analoglarının deadzone'u çok yüksek. Oyun oynarken çok zorluyor hatta hack and slash, 2D platformer gibi türler dışında oynanmıyorum, o kadar kötü analogları var. Ben de ne alayım kol olarak diye düşünürken aklıma DS3 almak geldi. İnternette orijinalini 100 TLye buldum (orijinal değilse de iade ederim zaten). Sizce almalı mıyım yani kol hala iş görür mü? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
DS4'ten sonra 3'ü elime alınca çok rahatsız hissetmiştim. 150 liraya falan ikinci el DS4 almak daha mantıklı olabilir. Zaten Steam'de de DS4 desteği bulunmakta. DS3 ise kullanıldıkça el alışır elbette. Ama imkan varsa 4 öneririm. Veya alternatif olarak Xbox kontrolcüsü de düşünülebilir.

DS3, DS4, Xbox One S, F710, F310 kollarına sahip birisi olarak söylüyorum bunları. En iyileri F710. Ha eğer o bana iyi gelmedi diyorsanız ondan sonra da Xbox One S kontrolcüsü geliyor.

DS3, DS4, Xbox One S, F710, F310 kollarına sahip birisi olarak söylüyorum bunları. En iyileri F710. Ha eğer o bana iyi gelmedi diyorsanız ondan sonra da Xbox One S kontrolcüsü geliyor.

F710'da analogu yarısına kadar ittirince anca tepki veriyor. E yarısına kadar da ittirince kamera fırlıyor. Bu yüzden de nişan almak imkansız hale geliyor. Bu yüzden aldığıma cidden pişmanım.

Ayrıca F710 almayı bende düşündüm sipariş öncesi bi bakıyım derken her 10 kişiden 7 si oyunda hızlıca bağlantı kopup geri geliyor dediği için almadım bekliyorum şuan.

F710'da analogu yarısına kadar ittirince anca tepki veriyor. E yarısına kadar da ittirince kamera fırlıyor. Bu yüzden de nişan almak imkansız hale geliyor. Bu yüzden aldığıma cidden pişmanım.
Bence sizin analoglarda sorun var. F710 ile her türlü nişan gerektiren oyunu oynadım, bunun haricinde Assetto Corsa adlı yarış oyununda milimetrik analog hareketleriyle pistleri kusursuz dönüyorum. Titreme, geç algılama, deadzone gibi sorunlar yok, oyunlarla uyumu çok iyi. Garantiye verin derim, yenisiyle değişim yaparlar anlattığınıza göre. DS3 bağlaması, uyum sorunları çok fazla. İlla alacaksanız Xbox kontrollerine yönelmeniz daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…