Dualshock 3 ile Windows'10 da oynama

Oguzhanßardak

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
USB'yi takınca driver yükledi. Tanıdı. Takılı aygıtlarda PS3 CONTROLLER yazıyor.
Fakat oyunda kullanamıyorum ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Halletim lütfen kusura bakmayın. Windows 10 direk tanıyor. Sadece joystick destekli oyunlarda açılıyordu. Bir dll dosyası ile onuda halletim. Şu an pcde 2 kol ile "Blur " iki kişi kapışıyoruz. Dll ismi = xinput1_3.dll

Son düzenleyen: Moderatör:
Dualshock 3 XInput destekli olmadığı için direk takıp her oyunda sorunsuzca çalıştıramazsınız.
Bu yüzden sürücü yüklemeniz gerekli.
Ben Motioninjoy kullanıyordum ama internete bağlanıp reklamları görmeden sürücüyü aktif hale getiremiyorsunuz.
Ayrıca her seferinde aynı işlemleri tekrarlamanız gerekiyor.

SCP Driver oldukça başarılı, ayrıca bluetooth kurulumu da kolay.
XInput Wrapper for DS3 and Play.com USB Dual DS2 Controller

DS3 Tool programı çok basit açıyoruz. USB ile dualshock u takıyorum. Windows 10 Zaten Ps3 DualShock yazıyor. Oyuna girip oynuyorum şuan her oyunda oynanıyor . İşlemler tekrarlanmıyor. Sadece joystik desteklenmeyen oyunlara dll yaması yapıyorsun o kadar. Abartma. Kasada Bluetooth olsa bizde bilirdik yapmasını.

1. Siz DS3 Tools kullandığınızı söyleseydiniz zaten cevap yazmazdım.
2. DS3 Tool kullanırken Enable tuşuna basmadan kol çalışmaz. İnternet olmadığı durumlarda kullanamazsınız. Söylediğim diğer program ise servislere yüklenir siz taktığınız anda kol çalışmaya hazır hale gelir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı