DualShock 3 L2 ve R2 tuşunun yayları takılmıyor

CRYWOLF25

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, L2 ve R2 tuşlarında küçük bir yay var. Bunları nasıl takacağım yardımcı olabilir misiniz? Taktığım zaman tuşlar yumuşak oluyor geri düzelmiyor.

Dosya Ekleri

• 20240725_011518.jpg
    139,9 KB · Görüntüleme: 105
  • 20240725_011501.jpg
    157,9 KB · Görüntüleme: 87
  • 20240725_011446.jpg
    147,4 KB · Görüntüleme: 104
Bu videoda gösteriyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
birazcık sıkıntılı iş PS3 de keşke onları sökmeden açsaydın biz öyle yapardık eskiden.

İlginiz için teşekkür ederim sanırım benim kol orijinal değil bu şekilde takma yerleri yok çok denedim ama beceremedim.

İlginiz için teşekkür ederim sanırım benim kol orijinal değil bu şekilde takma yerleri yok çok denedim ama beceremedim.

Evet sizin kol maalesef orijinal değil ama hissiyata önem vermiyorsan peçete bir şey şıkıştırıp oynarsın iyi Forumlar.

Arkadaşlar merhaba, L2 ve R2 tuşlarında küçük bir yay var. Bunları nasıl takacağım yardımcı olabilir misiniz? Taktığım zaman tuşlar yumuşak oluyor geri düzelmiyor.

Hocam merhaba aynı sorun bende vardı. Sabahtan beri kafayı yemiştim sonunda çözdüm. Ok ile işaretlediyim yere yayı geçirin ve sorununuz çözülecektir

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-05 200154.png
    764,5 KB · Görüntüleme: 129
Hocam merhaba aynı sorun bende vardı. Sabahtan beri kafayı yemiştim sonunda çözdüm. Ok ile işaretlediyim yere yayı geçirin ve sorununuz çözülecektir.

Şu an arasına sünger sıkıştırdım kullanıyorum daha sonra deneyeceğim teşekkürler.

Hocam merhaba aynı sorun bende vardı. Sabahtan beri kafayı yemiştim sonunda çözdüm. Ok ile işaretlediyim yere yayı geçirin ve sorununuz çözülecektir

Merhaba daha net bir fotografta gosterebilir misiniz dediginiz yeri bende yay takma problemini yasıyorum şu an ve yapamadım 2 3 gündür

Merhaba daha net bir fotografta gosterebilir misiniz dediginiz yeri bende yay takma problemini yasıyorum şu an ve yapamadım 2 3 gündür

Hocam L2 ve R2 tuşlarının yayı fotoğrafta çizgi çektiğim yere yaslayın. Direk işaretlediyim yere salın ve deneyin bakalım istedeyiniz gibi olmuşmu. Olmuşsa diğerini de takın ve kolu kapatın

Eğer yapamazsanız akşam video fotoğrafla veya videoyla atarım. Şimdi yanımda telefon yok

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-09 145303.png
    510,4 KB · Görüntüleme: 84
  • Ekran görüntüsü 2024-10-09 145802.png
    816,9 KB · Görüntüleme: 71

Bence de hocam video ile atsanız daha iyi anlarım yapamadım bir türlü teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…