DualShock 3 L2 ve R2 tuşunun yayları takılmıyor

Bekliyorum hocam.

Hocam tahminen ne zaman atabilirsiniz.

Hocam kusura bakmayın telefon çok kötü video çekiyor. O yüzden fotoğraf attım. L2 ve R2 tuşlarının yayını nokta koyduğum yere geçirin. L1 ve R1 tuşlarını ise en sonda takarsınız

Bekliyorum hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyada bakarak çözebiliriniz

Bekliyorum hocam.

Bekliyorum hocam.

Yapabildiniz mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-09 193122.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-09 193122.png
    385,7 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Hocam kusura bakmayın telefon çok kötü video çekiyor. O yüzden fotoğraf attım. L2 ve R2 tuşlarının yayını nokta koyduğum yere geçirin. L1 ve R1 tuşlarını ise en sonda takarsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyada bakarak çözebiliriniz.

Yapabildiniz mi?

Hocam yay o R1 ve L1 tusunun olması gereken yerden cıkıyor takamadım bir türlü bulamadım orayı videodada bulamadım.

Hocam yay o R1 ve L1 tusunun olması gereken yerden cıkıyor takamadım bir türlü bulamadım orayı videodada bulamadım.

Hocam R2 ve L2 tuşunu takın sonra kumandanın vidalarını falan hepsini takın yerine. L1 ve R1 tuşlarını en sonda takın. L1 tuşunun bir tarafını geçirin ve üsten ittirin yerine geçecek. Videodada zaten adam en sonda takıyor o tuşları

Hocam R2 ve L2 tuşunu takın sonra kumandanın vidalarını falan hepsini takın yerine. L1 ve R1 tuşlarını en sonda takın. L1 tuşunun bir tarafını geçirin ve üsten ittirin yerine geçecek. Videodada zaten adam en sonda takıyor o tuşları.

Teşekkürler vallahi biraz hissiyatsız oldu ama calısıyor teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı