Dc021x Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 434 Çözümler 5 23 Kasım 2020 #1 Öncelikle merhaba. DS3 rahat mıdır? Elime uyar mı, analoglar iyi mi? Bunları merak ettim. Cevaplarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2020
Öncelikle merhaba. DS3 rahat mıdır? Elime uyar mı, analoglar iyi mi? Bunları merak ettim. Cevaplarınız için teşekkürler.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #2 5-6 sene önce çokça kullanmıştım şimdi çakmasını kullanıyorum tabii. Gayet sağlam rahat ele oturan bir kontrolör idi. (Evet analoglar iyi)
5-6 sene önce çokça kullanmıştım şimdi çakmasını kullanıyorum tabii. Gayet sağlam rahat ele oturan bir kontrolör idi. (Evet analoglar iyi)
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #3 PS3 kullanacaksanız DS3 kullanmak zorundasınız. Yani elinize uymasa bile tercih yapma şansınız yok.
Dc021x Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 434 Çözümler 5 23 Kasım 2020 #4 Darkisback dedi: PS3 kullanacaksanız DS3 kullanmak zorundasınız. Yani elinize uymasa bile tercih yapma şansınız yok. Genişletmek için tıkla... PS3 alacağım sadece merak ettim analoglarının hissayatı nasıl? Biraz yumuşak görünüyor sert mi?
Darkisback dedi: PS3 kullanacaksanız DS3 kullanmak zorundasınız. Yani elinize uymasa bile tercih yapma şansınız yok. Genişletmek için tıkla... PS3 alacağım sadece merak ettim analoglarının hissayatı nasıl? Biraz yumuşak görünüyor sert mi?
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #5 Standart. Çıktığı döneme göre gayet başarılı.
Dc021x Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 434 Çözümler 5 23 Kasım 2020 #6 Darkisback dedi: Standart. Çıktığı döneme göre gayet başarılı. Genişletmek için tıkla... Kolun büyüklüğu nasıl? Aklımda son kalan da bu.
Darkisback dedi: Standart. Çıktığı döneme göre gayet başarılı. Genişletmek için tıkla... Kolun büyüklüğu nasıl? Aklımda son kalan da bu.
Bright Lord Kilopat Katılım 29 Ağustos 2015 Mesajlar 247 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #7 Dc021x dedi: Kolun büyüklüğu nasıl? Aklımda son kalan da bu. Genişletmek için tıkla... Kol o kadar da büyük değil fakat bi tık ağır gibi titreşim motoru ve bataryasının olması sebebiyle. Ama kol hiç yormuyor tam gelmişti elime.
Dc021x dedi: Kolun büyüklüğu nasıl? Aklımda son kalan da bu. Genişletmek için tıkla... Kol o kadar da büyük değil fakat bi tık ağır gibi titreşim motoru ve bataryasının olması sebebiyle. Ama kol hiç yormuyor tam gelmişti elime.
White Chocolate Mocha Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 5.219 Makaleler 10 Çözümler 39 Yer Kenya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 B450M S2H V2 Apacer 8GB 3000MHz XFX RX 570 4GB Corsair Spec Delta RGB Corsair VS550 (Beyaz etiketli) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2020 #8 Aklıma iPhone 12 çıktıysa artık iPhone 6 alabilirim esprileri geldi. Maalesef ülkenin durumu... Soruna gelince gayet rahat bir kontrolcüdür. DualSense falan daha iyi ele oturur ama DS3 de zamanının en iyisidir.
Aklıma iPhone 12 çıktıysa artık iPhone 6 alabilirim esprileri geldi. Maalesef ülkenin durumu... Soruna gelince gayet rahat bir kontrolcüdür. DualSense falan daha iyi ele oturur ama DS3 de zamanının en iyisidir.
Dc021x Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 434 Çözümler 5 23 Kasım 2020 #9 Bright Lord dedi: Kol o kadar da büyük değil fakat bir tık ağır gibi titreşim motoru ve bataryasının olması sebebiyle. Ama kol hiç yormuyor tam gelmişti elime. Genişletmek için tıkla... Şimdi aklıma getirdiniz de titreşimi nasıl? Mesela DS4 kullandınız mı? Onun gibi mi yoksa daha kötü ya da iyi mi?
Bright Lord dedi: Kol o kadar da büyük değil fakat bir tık ağır gibi titreşim motoru ve bataryasının olması sebebiyle. Ama kol hiç yormuyor tam gelmişti elime. Genişletmek için tıkla... Şimdi aklıma getirdiniz de titreşimi nasıl? Mesela DS4 kullandınız mı? Onun gibi mi yoksa daha kötü ya da iyi mi?
Bright Lord Kilopat Katılım 29 Ağustos 2015 Mesajlar 247 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2020 #10 Dc021x dedi: Şimdi aklıma getirdiniz de titreşimi nasıl? Mesela DS4 kullandınız mı? Onun gibi mi yoksa daha kötü ya da iyi mi? Genişletmek için tıkla... DS4'te kullandım. Titreşim motoru arasında fark var tabii ki de. DS3'te sadece titreşim gelsin diye iki tarafta da motor var yani bütün kol titriyor.
Dc021x dedi: Şimdi aklıma getirdiniz de titreşimi nasıl? Mesela DS4 kullandınız mı? Onun gibi mi yoksa daha kötü ya da iyi mi? Genişletmek için tıkla... DS4'te kullandım. Titreşim motoru arasında fark var tabii ki de. DS3'te sadece titreşim gelsin diye iki tarafta da motor var yani bütün kol titriyor.