DualShock 3 nasıldır?

Dc021x

Hectopat
Öncelikle merhaba. DS3 rahat mıdır?
Elime uyar mı, analoglar iyi mi? Bunları merak ettim. Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
5-6 sene önce çokça kullanmıştım şimdi çakmasını kullanıyorum tabii. Gayet sağlam rahat ele oturan bir kontrolör idi. (Evet analoglar iyi)

Kolun büyüklüğu nasıl? Aklımda son kalan da bu.
Kol o kadar da büyük değil fakat bi tık ağır gibi titreşim motoru ve bataryasının olması sebebiyle. Ama kol hiç yormuyor tam gelmişti elime.

Aklıma iPhone 12 çıktıysa artık iPhone 6 alabilirim esprileri geldi. Maalesef ülkenin durumu...
Soruna gelince gayet rahat bir kontrolcüdür. DualSense falan daha iyi ele oturur ama DS3 de zamanının en iyisidir.

Kol o kadar da büyük değil fakat bir tık ağır gibi titreşim motoru ve bataryasının olması sebebiyle. Ama kol hiç yormuyor tam gelmişti elime.

Şimdi aklıma getirdiniz de titreşimi nasıl? Mesela DS4 kullandınız mı? Onun gibi mi yoksa daha kötü ya da iyi mi?

Şimdi aklıma getirdiniz de titreşimi nasıl? Mesela DS4 kullandınız mı? Onun gibi mi yoksa daha kötü ya da iyi mi?
DS4'te kullandım. Titreşim motoru arasında fark var tabii ki de. DS3'te sadece titreşim gelsin diye iki tarafta da motor var yani bütün kol titriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…