Dualshock 3 nasıldır?

merabalarefenim

Centipat
Arkadaşlar bu gamepadı alacağım şarj kablosuyla birlikte. Var mı aranızda alıpta kullanan ?
Bir sorum daha olacak. Arkadaştan gamepadin şarj kablosunu aldım fakat eskimiş. Sıkıntı yok şarj ediyor. Ucu paslanmış ve eskidiği belli dediğim gibi. Şarj kablosuna para verip yenisini almaya değer mi ? Gerek var mı ?

Dualshock 3 bence gayet güzel bir kontrolcü. 1 sene boyunca bilgisayarda kullandım. Rahatlık konusunda pek başarılı değil ama. Sarj kablosu 10 TL zaten.

PS3 için mi yoksa PC için mi?
Arkadaşlar bu gamepadı alacağım şarj kablosuyla birlikte. Var mı aranızda alıpta kullanan ?
Bir sorum daha olacak. Arkadaştan gamepadin şarj kablosunu aldım fakat eskimiş. Sıkıntı yok şarj ediyor. Ucu paslanmış ve eskidiği belli dediğim gibi. Şarj kablosuna para verip yenisini almaya değer mi ? Gerek var mı ?

PC için alacağım. İnternet kafede çalışan arkadaşımdan 1 tane aldım yanına kabloda verdi orijinal. Bir de linkteki koldan alıp + şarj kablosunu alacağım. 2 tane yani. Sorun için de cevabım PC için.

Bu zamanda orijinal DS3 bulmak zor.
Benim sana tavsiyem DS4 al hem kablosuz olarak Bluetooth bağlantısı ile bağlantı mevcut 3.part programa gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı