Crabx Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Eylül 2024 #1 İnternette bunun hakkında bir şeyler görmüşdtüm PS3 kolunu USB ile takıp çalıştırabiliyordu bu gerçek mi?
İnternette bunun hakkında bir şeyler görmüşdtüm PS3 kolunu USB ile takıp çalıştırabiliyordu bu gerçek mi?
byPrince Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 336 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #2 Crabx dedi: İnternette bunun hakkında bir şeyler görmüşdtüm PS3 kolunu USB ile takıp çalıştırabiliyordu bu gerçek mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, bağlayamazsın. Senin gördüğün ds4’ü ps3’e bağlamadır. Ds4, ps3’te düzgün çalışmıyor bu arada.
Crabx dedi: İnternette bunun hakkında bir şeyler görmüşdtüm PS3 kolunu USB ile takıp çalıştırabiliyordu bu gerçek mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, bağlayamazsın. Senin gördüğün ds4’ü ps3’e bağlamadır. Ds4, ps3’te düzgün çalışmıyor bu arada.
Crabx Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Eylül 2024 #3 byPrince dedi: Hayır, bağlayamazsın. Senin gördüğün ds4’ü ps3’e bağlamadır. Ds4, ps3’te düzgün çalışmıyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
byPrince dedi: Hayır, bağlayamazsın. Senin gördüğün ds4’ü ps3’e bağlamadır. Ds4, ps3’te düzgün çalışmıyor bu arada. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
byPrince Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 336 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #4 Crabx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ağzımı bana bozduracaksın. Madem denilene inanmayacaksın sorma, yap o zaman. Video kurmaca kardeşim.
Crabx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ağzımı bana bozduracaksın. Madem denilene inanmayacaksın sorma, yap o zaman. Video kurmaca kardeşim.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.248 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #5 Crabx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Montaj inanmayın. Ancak DS4 ve DS5'i Bluetooth yardımı ile bağlayabilirsiniz. Titreşim ve PS tuşu dışında diğer tuşlar çalışıyor. Ve gayet güzel.
Crabx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Montaj inanmayın. Ancak DS4 ve DS5'i Bluetooth yardımı ile bağlayabilirsiniz. Titreşim ve PS tuşu dışında diğer tuşlar çalışıyor. Ve gayet güzel.
Crabx Centipat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Eylül 2024 #6 Yerayay dedi: Montaj inanmayın. Ancak DS4 ve DS5'i Bluetooth yardımı ile bağlayabilirsiniz. Titreşim ve PS tuşu dışında diğer tuşlar çalışıyor. Ve gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki PlayStation remote Play'i yükleyip PS3 kolunuda Bluetooth'la telefona bağlasam?
Yerayay dedi: Montaj inanmayın. Ancak DS4 ve DS5'i Bluetooth yardımı ile bağlayabilirsiniz. Titreşim ve PS tuşu dışında diğer tuşlar çalışıyor. Ve gayet güzel. Genişletmek için tıkla... Anladım. Peki PlayStation remote Play'i yükleyip PS3 kolunuda Bluetooth'la telefona bağlasam?
byPrince Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 336 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #7 Crabx dedi: Anladım. Peki PlayStation remote Play'i yükleyip PS3 kolunuda Bluetooth'la telefona bağlasam? Genişletmek için tıkla... Hayır, bağlayamazsınız. Remote Play'de sadece görünüyü aktarıyorsunuz, sanal bir makine yok. Yani her halükarda kol ps4'e bağlı olmak zorunda. O nedenle ds3'ü ps4'te kullanamazsınız.
Crabx dedi: Anladım. Peki PlayStation remote Play'i yükleyip PS3 kolunuda Bluetooth'la telefona bağlasam? Genişletmek için tıkla... Hayır, bağlayamazsınız. Remote Play'de sadece görünüyü aktarıyorsunuz, sanal bir makine yok. Yani her halükarda kol ps4'e bağlı olmak zorunda. O nedenle ds3'ü ps4'te kullanamazsınız.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.248 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #8 Crabx dedi: Anladım. Peki PlayStation remote Play'i yükleyip PS3 kolunuda Bluetooth'la telefona bağlasam? Genişletmek için tıkla... Remote playin DS3 desteği yok. Kaldı ki DS3'ün Bluetooth desteği de yok olmaz maalesef.
Crabx dedi: Anladım. Peki PlayStation remote Play'i yükleyip PS3 kolunuda Bluetooth'la telefona bağlasam? Genişletmek için tıkla... Remote playin DS3 desteği yok. Kaldı ki DS3'ün Bluetooth desteği de yok olmaz maalesef.