DualShock 3 şarj olmuyor

858006

Picopat
Merhaba dostlar, PS3 almıştım birkaç hafta önce. Daha sonra pek kullanmadım 2-3 kez kullanıp bıraktım. Aldım alalı kolun bir kez olsun şarjının olduğunu görmedim. Sadece kablo ile çalışıyor. Bugün garibime gitti 6 saat şarj ettim PC'den. Işık yanıp sönüyordu yani şarj alıyorum diyordu. Sonra çektim kabloyu açma tuşuna bastım kolda hiçbir tepki yok, sizce sorun nerededir anakart mı yoksa sadece batarya mı bitiktir? Çünkü 6 saat sonunda bile kolun hiçbir tepki vermemesi garibime gitti. Teşekkürler.

Hocam kolunuz sahte olabılır bende zamanında PS ısındeydım ozellıkle PS3 kolların cok gerçekçi cakmaları oluyor ve bataryalarından tutun her şeyıne kadar cok dandıkler elınızdekı kol yuksek ıhtımal sahte ondan dolayı şarj almıyor olabılır hatta belki ıcınde batarya bıle olmayabılır :D

Hocam kolunuz sahte olabılır bende zamanında PS ısındeydım ozellıkle PS3 kolların cok gerçekçi cakmaları oluyor ve bataryalarından tutun her şeyıne kadar cok dandıkler elınızdekı kol yuksek ıhtımal sahte ondan dolayı şarj almıyor olabılır hatta belki ıcınde batarya bıle olmayabılır :D
Hadi ya batarya olmayan kolmu varmış? Ya bence pek çakma gibi değil bu kol daha önce elime çakmasından geçmişti mesela PS logosunun olduğu bölüme dikkatli bakınca pixel pixel bulanık gözüküyordu bunda net sanırım dualshock 3 ler tuşlar biraz yumuşak oluyormuş buda öyle. Eğer orijinalse bile kesinlikle tam board değildir eminim oda elime geçmişti. Yarın içini açacağım bakalım hayırlısı 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı