ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 19 Aralık 2020 #11 Ponstaneforte dedi: Teşekkürler. Bilgisayarda Bluetooth özelliği olması yeterli mi dongle tarzı birşeyler lazım mı? Genişletmek için tıkla... Ben kablolu kullanıyorum Bluetooth ile ilgili bir fikrim yok.
Ponstaneforte dedi: Teşekkürler. Bilgisayarda Bluetooth özelliği olması yeterli mi dongle tarzı birşeyler lazım mı? Genişletmek için tıkla... Ben kablolu kullanıyorum Bluetooth ile ilgili bir fikrim yok.
Ponstaneforte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2016 Mesajlar 1.170 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2020 #12 ANON1M dedi: Ben kablolu kullanıyorum Bluetooth ile ilgili bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Kablosuz kullanım lazım sağolun. PustiPowerV2 dedi: Ben kullanıyorum. Kendi orijinal PS3 Dualshock'um. Bu video ile yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Soruyu eksik sormuşum kablosuz kullanıyorsunuz değil mi?
ANON1M dedi: Ben kablolu kullanıyorum Bluetooth ile ilgili bir fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Kablosuz kullanım lazım sağolun. PustiPowerV2 dedi: Ben kullanıyorum. Kendi orijinal PS3 Dualshock'um. Bu video ile yaptım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Soruyu eksik sormuşum kablosuz kullanıyorsunuz değil mi?
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 20 Aralık 2020 #13 Bluetooth varsa kullanır...