Uzun süredir bilgisayarımda sıkıntısız DS4 kullanabiliyordum taki geçen haftaya kadar. Özellikle dövüş oyunları oynuyorum ve oyun sırasında ben basmasam dahi L2 ve R2 tuşlarına basmışım gibi gözüküyor. Kolumu tamire götürdüm ve sorundan bahsedince anakartını değiştirdi içindeki ama sorun yine var. Bu sefer başka bir kolla denedim (kendi kablomla) sorun devam ediyor, kablomu bozuk dedim onu değiştirdim sorun aynı. USB girişi değiştirmek de sorunumu değiştirmedi. Başka oyunlarda da bu problem var. Sorun ne olabilir?
Öncelikle tamirciyi kaliteli seçmek önemli, anakart ne alaka anlamadım, senin yapabileceğin çok bir şey yok tamire vereceksin, ama bana göre anakart değil swtichlerde sorun var.
Daha önce bir uygulama kullanmıyordum bu sorundan sonra DS4 uygulaması indirdim ölü noktayı arttırarak denedim sorun degişmedi oyun içindeki ayarlara da hiç dokunmadım.
Öncelikle tamirciyi kaliteli seçmek önemli, anakart ne alaka anlamadım, senin yapabileceğin çok bir şey yok tamire vereceksin, ama bana göre anakart değil swtichlerde sorun var.
Hocam her şey degişti zaten ama ben başka kol ile de denedim sorun yine var sadece sorunun kaynagı ne olabilir diye merak ediyorum kol, kablo ve USB girişlerini hep degiştirdim.