6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 25 Ocak 2023 #1 Laptop kullanıcısıyım PC görmüyor DualShock 4'ü ışık yanıp sönüyor ama Bluetooth cihazlar sekmesinde yok.
Laptop kullanıcısıyım PC görmüyor DualShock 4'ü ışık yanıp sönüyor ama Bluetooth cihazlar sekmesinde yok.
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.068 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 25 Ocak 2023 #2 613366 dedi: Laptop kullanıcısıyım PC görmüyor DualShock 4'ü ışık yanıp sönüyor ama Bluetooth cihazlar sekmesinde yok. Genişletmek için tıkla... Hocam PS düğmesine ve share düğmesine basılı tutun. Hızlı hızlı yanıp sönecek. Sizin yaptığınız şekilde PS4 arar. Bu şekilde Bluetooth açar. Ve ekliyorum kolunuzu kullanmak için DS4 e ihtiyacınız var.
613366 dedi: Laptop kullanıcısıyım PC görmüyor DualShock 4'ü ışık yanıp sönüyor ama Bluetooth cihazlar sekmesinde yok. Genişletmek için tıkla... Hocam PS düğmesine ve share düğmesine basılı tutun. Hızlı hızlı yanıp sönecek. Sizin yaptığınız şekilde PS4 arar. Bu şekilde Bluetooth açar. Ve ekliyorum kolunuzu kullanmak için DS4 e ihtiyacınız var.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 25 Ocak 2023 #3 Zafer oğuz dedi: Hocam PS düğmesine ve share düğmesine basılı tutun. Hızlı hızlı yanıp sönecek. Sizin yaptığınız şekilde PS4 arar. Bu şekilde Bluetooth açar. Genişletmek için tıkla... Onu yapıyorum ama bluetoohta gelmiyor. Çözdüm hizmetlerden kapalıymış. Son düzenleme: 25 Ocak 2023
Zafer oğuz dedi: Hocam PS düğmesine ve share düğmesine basılı tutun. Hızlı hızlı yanıp sönecek. Sizin yaptığınız şekilde PS4 arar. Bu şekilde Bluetooth açar. Genişletmek için tıkla... Onu yapıyorum ama bluetoohta gelmiyor. Çözdüm hizmetlerden kapalıymış.