xinqaret Centipat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 79 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #1 Selam, DualShock 4 var. Kablolu olarak bağladığımda AUX girişinden kulaklığımı kullanabiliyorum ama Bluetooth ile kullanınca çıkmıyor, çözümü var mı?
Selam, DualShock 4 var. Kablolu olarak bağladığımda AUX girişinden kulaklığımı kullanabiliyorum ama Bluetooth ile kullanınca çıkmıyor, çözümü var mı?
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2024 #2 xinqaret dedi: Selam, DualShock 4 var. Kablolu olarak bağladığımda AUX girişinden kulaklığımı kullanabiliyorum ama Bluetooth ile kullanınca çıkmıyor, çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... hocam ds4 ün arkasında vidanın yanında sıfırlamak için tuş var iğne gibi birşeyle en az 10 saniye basın. Ardından bu videodaki gibi bağlayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
xinqaret dedi: Selam, DualShock 4 var. Kablolu olarak bağladığımda AUX girişinden kulaklığımı kullanabiliyorum ama Bluetooth ile kullanınca çıkmıyor, çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... hocam ds4 ün arkasında vidanın yanında sıfırlamak için tuş var iğne gibi birşeyle en az 10 saniye basın. Ardından bu videodaki gibi bağlayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Toroblo Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #3 İsmail Karabacak dedi: Hocam DS4'ün arkasında vidanın yanında sıfırlamak için tuş var iğne gibi bir şeyle en az 10 saniye basın. Ardından bu videodaki gibi bağlayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi denedim ama hala Bluetooth ile bağlanmıyor kolu telefona bağlamayı dendim telefona bağlandı ama PC'ye bağlanmıyor Kol çakma bir de. Artı 0 Eksi
İsmail Karabacak dedi: Hocam DS4'ün arkasında vidanın yanında sıfırlamak için tuş var iğne gibi bir şeyle en az 10 saniye basın. Ardından bu videodaki gibi bağlayın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi denedim ama hala Bluetooth ile bağlanmıyor kolu telefona bağlamayı dendim telefona bağlandı ama PC'ye bağlanmıyor Kol çakma bir de.
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2024 #4 Toroblo dedi: Dediğiniz gibi denedim ama hala Bluetooth ile bağlanmıyor kolu telefona bağlamayı dendim telefona bağlandı ama PC'ye bağlanmıyor Kol çakma bir de. Genişletmek için tıkla... Kolun arka tarafında sağ tarafta küçük bir delik olmalı oraya en az 10 saniye basıp deneyin hocam. Artı 0 Eksi
Toroblo dedi: Dediğiniz gibi denedim ama hala Bluetooth ile bağlanmıyor kolu telefona bağlamayı dendim telefona bağlandı ama PC'ye bağlanmıyor Kol çakma bir de. Genişletmek için tıkla... Kolun arka tarafında sağ tarafta küçük bir delik olmalı oraya en az 10 saniye basıp deneyin hocam.
Toroblo Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #5 İsmail Karabacak dedi: Kolun arka tarafında sağ tarafta küçük bir delik olmalı oraya en az 10 saniye basıp deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... denedim ama yine sonuç değişmedi Artı 0 Eksi
İsmail Karabacak dedi: Kolun arka tarafında sağ tarafta küçük bir delik olmalı oraya en az 10 saniye basıp deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... denedim ama yine sonuç değişmedi
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #6 Toroblo dedi: denedim ama yine sonuç değişmedi Genişletmek için tıkla... Bilgisayar da kayıtlı cihazlarda vs varsa kaldırıp tekrar deneyin . Artı 0 Eksi
Toroblo dedi: denedim ama yine sonuç değişmedi Genişletmek için tıkla... Bilgisayar da kayıtlı cihazlarda vs varsa kaldırıp tekrar deneyin .
Toroblo Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #7 İsmail Karabacak dedi: Bilgisayar da kayıtlı cihazlarda vs varsa kaldırıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim ama hala aynı bazı çakmalarda gözükmeme ile ilgili problem var ondan olabilir Ama telde Instagram'da gezerken işe yario Artı 0 Eksi
İsmail Karabacak dedi: Bilgisayar da kayıtlı cihazlarda vs varsa kaldırıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim ama hala aynı bazı çakmalarda gözükmeme ile ilgili problem var ondan olabilir Ama telde Instagram'da gezerken işe yario
İsmail Karabacak Hectopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 1.286 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #8 Toroblo dedi: Denedim ama hala aynı bazı çakmalarda gözükmeme ile ilgili problem var ondan olabilir Ama telde Instagram'da gezerken işe yario Genişletmek için tıkla... Benimki de çakma hocam bağlanmayınca dediklerimi yapınca geçiyordu . Artı 0 Eksi
Toroblo dedi: Denedim ama hala aynı bazı çakmalarda gözükmeme ile ilgili problem var ondan olabilir Ama telde Instagram'da gezerken işe yario Genişletmek için tıkla... Benimki de çakma hocam bağlanmayınca dediklerimi yapınca geçiyordu .