DualShock 4 Bluetooth ile bağlanmıyor

xinqaret

Centipat
Daha fazla  
Selam, DualShock 4 var. Kablolu olarak bağladığımda AUX girişinden kulaklığımı kullanabiliyorum ama Bluetooth ile kullanınca çıkmıyor, çözümü var mı?

Selam, DualShock 4 var. Kablolu olarak bağladığımda AUX girişinden kulaklığımı kullanabiliyorum ama Bluetooth ile kullanınca çıkmıyor, çözümü var mı?
hocam ds4 ün arkasında vidanın yanında sıfırlamak için tuş var iğne gibi birşeyle en az 10 saniye basın. Ardından bu videodaki gibi bağlayın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğiniz gibi denedim ama hala Bluetooth ile bağlanmıyor kolu telefona bağlamayı dendim telefona bağlandı ama PC'ye bağlanmıyor

Kol çakma bir de.

Dediğiniz gibi denedim ama hala Bluetooth ile bağlanmıyor kolu telefona bağlamayı dendim telefona bağlandı ama PC'ye bağlanmıyor

Kol çakma bir de.
Kolun arka tarafında sağ tarafta küçük bir delik olmalı oraya en az 10 saniye basıp deneyin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…