MORTEUX Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #1 V2 orijinal kolum bugün pili bitti tam şarja taktım 1-2 saniye sonra kendiliğinden kapandı ve açılmadı. Yani PS düğmesine basıyorum, ışık gelmiyor. Şarja taktım onda da bir şey olmuyor. Sebebi nedir? Arızalandı mı?(resetde attım tepki yok) Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2023
V2 orijinal kolum bugün pili bitti tam şarja taktım 1-2 saniye sonra kendiliğinden kapandı ve açılmadı. Yani PS düğmesine basıyorum, ışık gelmiyor. Şarja taktım onda da bir şey olmuyor. Sebebi nedir? Arızalandı mı?(resetde attım tepki yok)
G goodmantr Picopat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #2 Garantisi devam ediyor mu?
MORTEUX Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #3 goodmantr dedi: Garantisi devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok ya 2 yıldan fazladır bende, ama hiç bir problemi falan yoktu goodmantr dedi: Garantisi devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sizede zahmet ediyorumda, anakarta bişey olmaz dimi. Ben piline birşey olduğunu düşünüyorum Son düzenleme: 17 Mart 2023
goodmantr dedi: Garantisi devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Yok ya 2 yıldan fazladır bende, ama hiç bir problemi falan yoktu goodmantr dedi: Garantisi devam ediyor mu? Genişletmek için tıkla... Hocam sizede zahmet ediyorumda, anakarta bişey olmaz dimi. Ben piline birşey olduğunu düşünüyorum
G goodmantr Picopat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 89 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #4 MORTEUX dedi: Yok ya 2 yıldan fazladır bende, ama hiç bir problemi falan yoktu Hocam sizede zahmet ediyorumda, anakarta bişey olmaz dimi. Ben piline birşey olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yani bi fikrim yok garanti olsa iyi olurdu
MORTEUX dedi: Yok ya 2 yıldan fazladır bende, ama hiç bir problemi falan yoktu Hocam sizede zahmet ediyorumda, anakarta bişey olmaz dimi. Ben piline birşey olduğunu düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yani bi fikrim yok garanti olsa iyi olurdu