DualShock 4 çalışmıyor

Mr2Shoto

Femtopat
Daha fazla  
DualShock 4'üm 1 ay önce kendi PlayStation'umda çalışmamaya başladı sorunun kolda olduğunu düşünüp PlayStation kafeye götürdüğümde oradaki PlayStation 4'lerde çalıştığını gördüm. Eve getirip benimkine taktığımda ise çalışmıyor. Kablo vesaire değiştirdim diğer kollarım çalışıyor fakat bu çalışmıyor diğer kollar bilgisayara bağlanırken bu bağlanmıyor. Sebebini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PS4 konsolunu kafeye götürüp oradaki kolardan birini dene. Çalışmazsa sorun konsolda olabilir belki anten kablosu çıkmış olabilir.

Hocam bence sorun PlayStation'da değil. Bilgisayara bağlamaya çalıştığımda da bağlanmıyor fakat diğerleri bağlanıyor.

Hocam bence sorun PlayStation'da değil bilgisayara bağlamaya çalıştığımdada bağlanmıyor fakat diğerleri bağlanıyor.

Bir de diğer kollar benim PlayStation'umda normal bir şekilde çalışıyor. Yani anten kablosu da çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence sorun PlayStation'da değil. Bilgisayara bağlamaya çalıştığımda da bağlanmıyor fakat diğerleri bağlanıyor.

Bir de diğer kollar benim PlayStation'umda normal bir şekilde çalışıyor. Yani anten kablosu da çalışıyor.

Reis bunun çözümü PS tuşuna ve share tuşuna aynı anda tut ışık hep hızlı hızlı yanacak PS4 Bluetooth aç oradan bağla telefona veya PC'ye Bluetooth ile bağladıysan PS4 cihazını unutmuştur ve bir ay telefona veya PC'ye bağlama yakınlaştırma yoksa hep eşleştirmek istiyor musunuz mesajı gelir ve kol bir daha gider

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı