DualShock 4 düzgün çalışmıyor

H3rus

Decapat
Daha fazla  
DualShock 4 kolum bazen kendi kendine sağ sol yapıyor. Bir şey olmaz deyip duruyorum ama artık canıma tak etti. Nasıl çözebilirim veya İzmir Bornova/bayraklı civarında PS tamircisi falan var mı bildiğiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam drift problemi tahminimce yaptırsanız da mükemmel olmuyor maalesef. Yerinizde olsam yeni bir kol alırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
DualShock 4 kolum bazen kendi kendine sağ sol yapıyor. Bir şey olmaz deyip duruyorum ama artık canıma tak etti. Nasıl çözebilirim veya İzmir Bornova/bayraklı civarında PS tamircisi falan var mı bildiğiniz?
Hocam bazen demişsiniz hep olmuyorsa drift sorununun başlangıcıdır veya arasında toz falan kalmıştır. İkinci dediğimse bende işe yaramış bir çözüm önereyim: Sorun olan analog'u çok sert olmayacak şekilde bastırıp hızlıca 25-30 saniye saat istikametine ve tersine çevirmeniz. Geçici çözüm olsa da işe yarayabilir. Onun dışında yeni kol almanızı öneririm şiddetlenirse.

Hocam bazen demişsiniz hep olmuyorsa drift sorununun başlangıcıdır veya arasında toz falan kalmıştır. İkinci dediğimse bende işe yaramış bir çözüm önereyim: Sorun olan Analog'u çok sert olmayacak şekilde bastırıp hızlıca 25-30 saniye saat istikametine ve tersine çevirmeniz. Geçici çözüm olsa da işe yarayabilir. Onun dışında yeni kol almanızı öneririm şiddetlenirse.

Yaptım şimdi oyuna giriyorum bakalım işe yarayacak mı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı