DualShock 4 el ağrıtır mı?

karpeysk

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, PS4 DualShock V2 250-200 bandında satılıyor. Sizce çakma mı? Ayrıca onun yerine Monster gamepad mi alayım ya da bunlardan ikisi uyumluluk sorunu çıkarır mı? 300 TL bütçem var. Hangisini alayım, DualShock 4 el ağrıtır mı?

Arkadaşlar, PS4 DualShock V2 250-200 bandında satılıyor. Sizce çakma mı? Ayrıca onun yerine Monster gamepad mi alayım ya da bunlardan ikisi uyumluluk sorunu çıkarır mı? 300 TL bütçem var. Hangisini alayım, DualShock 4 el ağrıtır mı?
DS4'ü daha dün Vatan'dan 700 liraya satın aldım. 250 bandında olanların tamamı çakma. Tamamı. Bir tane orijinal yok içlerinde. Hatta 550 lira olanların tamamı da çakma. Tümü öyle.

DS4 V2 700 lira?
İkinci el veya çakmadır arkadaşın dediği.
Yok hocam ağrıtmaz en iyi gamepaddir. Monster almayın.
En iyisi DualSense.
DS4'ü daha dün Vatan'dan 700 liraya satın aldım. 250 bandında olanların tamamı çakma. Tamamı. Bir tane orijinal yok içlerinde. Hatta 550 lira olanların tamamı da çakma. Tümü öyle.
Vatan'da 350 TL olmuştu bir ara. Fena kazık yemişsiniz.

İkinci el veya çakmadır arkadaşın dediği.

En iyisi DualSense.

Vatan'da 350 TL olmuştu bir ara. Fena kazık yemişsiniz.
Geçmişte 350 lira olmuş olabilir, yarın da 350 olabilir. Fakat benim ihtiyacım dündü ve dün 700 liradan aşağıya orijinal yoktu. Bir tek Evkur'da 520 liraya vardı, mağazaya olan güven endişem yüzünden Vatan'dan tercih ettim. Kazık yemedim, isteğimle ve bilerek satın aldım. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı