alenowl Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 Merhaba duelshock 4'üm var ve ganeloop ta Call of Duty Mobile bağlanmıyor ama bilgisaya bağlanıyor sadece. Call of Duty oynatmıyor ama.
Merhaba duelshock 4'üm var ve ganeloop ta Call of Duty Mobile bağlanmıyor ama bilgisaya bağlanıyor sadece. Call of Duty oynatmıyor ama.
denizlerinlordu Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 72 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #2 alenowl dedi: Merhaba duelshock 4'üm var ve ganeloop ta Call of Duty Mobile bağlanmıyor ama bilgisaya bağlanıyor sadece. Call of Duty oynatmıyor ama. Genişletmek için tıkla... Telefona bağladın mı gameloop dediğin şey nedir tam olarak Artı 0 Eksi
alenowl dedi: Merhaba duelshock 4'üm var ve ganeloop ta Call of Duty Mobile bağlanmıyor ama bilgisaya bağlanıyor sadece. Call of Duty oynatmıyor ama. Genişletmek için tıkla... Telefona bağladın mı gameloop dediğin şey nedir tam olarak
KS KS alenowl Decapat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 267 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #3 denizlerinlordu dedi: Telefona bağladın mı GameLoop dediğin şey nedir tam olarak. Genişletmek için tıkla... GameLoop PC de mobil oyunlari oynamani sağlıyor. Artı 0 Eksi
denizlerinlordu dedi: Telefona bağladın mı GameLoop dediğin şey nedir tam olarak. Genişletmek için tıkla... GameLoop PC de mobil oyunlari oynamani sağlıyor.
denizlerinlordu Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 72 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #4 alenowl dedi: GameLoop PC de mobil oyunlari oynamani sağlıyor. Genişletmek için tıkla... YouTube den baktım atama yapman lazım sanıyorum çok anlamadım yardımcı olamayacağım maalesef. Artı 0 Eksi
alenowl dedi: GameLoop PC de mobil oyunlari oynamani sağlıyor. Genişletmek için tıkla... YouTube den baktım atama yapman lazım sanıyorum çok anlamadım yardımcı olamayacağım maalesef.