DualShock 4 gamepadin aşırı titremesi

KEROXEA

Kilopat
Makaleler
8
Yer
Paradis
Başka bir DualShock 4, gayet normal ayarında titrerken bendeki DS4 zangır zangır titriyor, sebebi nedir?

Başka bir DualShock 4, gayet normal ayarında titrerken bendeki DS4 zangır zangır titriyor, sebebi nedir?
Hocam titreşim motorlarına bağlı solda 2 sağda 3 yarım daire var(yanlış hatırlamıyorsam) 3'lü olanda en sondaki dışa doğru çıkıyor ve amaçsızca titreşim yapıyor açıp yerine oturtunca düzeliyor. Arkadaşımın orijinal DS4V2'sinde de oluyordu bende de. PC üzerinden kullanıyorsanız titreşim kısılabiliyor diye biliyorum.

Bendeki DS4 V2 içini açıp baksam yardımcı olabilir misiniz hocam? PC üzerinden kullanıyorum titreşimi nasıl kısabilirim?

Bendeki DS4 V2 içini açıp baksam yardımcı olabilir misiniz hocam? PC üzerinden kullanıyorum titreşimi nasıl kısabilirim?
Hocam daha önce 5-10 kere açmadıysanız hiç açmayın çok karmaşık bir yapısı var kolun toplaması çok zor oluyor. Ofiste olduğum için kontrol edemiyorum eve geçince titreşim ayarına bakarım.

Hocam daha önce 5-10 kere açmadıysanız hiç açmayın çok karmaşık bir yapısı var kolun toplaması çok zor oluyor. Ofiste olduğum için kontrol edemiyorum eve geçince titreşim ayarına bakarım.
Sağolun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…