DualShock 4 GTA 5'e bağlanamıyor

Kbmars

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 5200U
GEFORCE 940M
1 TB HDD 100 OKUMA 120 YAZMA
4+8 GB DDR3L RAM
Arkadaşlar bugün DualShock 4 aldım orijinal ve PC'mde ise Bluetooth özelliği yok. Bu yüzden Micro USB ile bağlandım ışıklar falan geldi ama GTA 5'te kontrole geçemedim gamepad ile GTA 5 hiçbir şekilde DS4'ü görmüyor. (Epic Games GTA 5.)

Son düzenleyen: Moderatör:

ScpToolkit kullanarak kontrolcüyü tanıtman gerekiyor düz bağlarsan görmez.

oyun içinde usb ile bağlanırsanız algılamıyor oyuna girmeden önce bağlanınca sorun olmuyor bende epic gamesden almıştım sorunu böyle çözdüm

oyun içinde usb ile bağlanırsanız algılamıyor oyuna girmeden önce bağlanınca sorun olmuyor bende epic gamesden almıştım sorunu böyle çözdüm

ayrıca ben laptoptan oynayacağım laptopum ağır bir şekilde çöküp mavi ekran verdikten sonra formatladım o zaman bluethooth özelliği de gitti bluethooth özelliği formattan önce vardı fakat şimdi yok bunu nasıl çözebilirim driverler vb.

ScpToolkit kullanarak kontrolcüyü tanıtman gerekiyor düz bağlarsan görmez.
güvenli bir şekilde indirebeleceğim bir yer varmıdır

Son düzenleme:
Bluetooth sürücüsünü kurmamışsın, kurarsan bluetooth tekrardan gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…