DualShock 4 için Bluetooth dongle ve Micro USB kablo önerisi

Daha fazla  
Çakma bir DualShock 4 aldım. Kabloluda gecikme olmuyor ama kablosuza geçince hem gecikme hem de sürekli bağlantı kopması oluyor. Bendeki Bluetooth dongle Bluetooth 2.0, sizce bundan mı oluyordur? Bundan oluyorsa bir tane Bluetooth dongle önerirseniz... Ayrıca 1 tane de şarjı bitince kablolu kullanmak için gecikme yapmayacak 1.8metre 2 metre arası Micro USB kablo gerekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çakma olduğundan oluyordur. Ben Bluetooth alıcısı olarak TP-Link UB500 kullanıyorum. Kulaklığım, farem, gamepad'im takılı bir sorun çıkartmıyor.

Çakma olduğundan oluyordur. Ben Bluetooth alıcısı olarak TP-Link UB500 kullanıyorum. Kulaklığım, farem, Gamepad'im takılı bir sorun çıkartmıyor.

Bu gamepadin yaklaşık 700 yorumu vardır 600 kişi sorun yaşamamış ben bendki donglein eski olduğundan olduğunu düşünüyorum sonuç olarak 2005'ten önce çıkmış bir sürüm Bluetooth 2.0 bir de biliyorsanız 2 metre civarlarında bir kabro atar mısınız Micro USB lag yapmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…