ns sec Decapat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #1 Merhaba, ben bir tane DualShock 4 gamepad aldım. Bunu Mirror's Edge Catalyst'te nasıl kullanabilirim?(oyun EA'den alındı.)
Merhaba, ben bir tane DualShock 4 gamepad aldım. Bunu Mirror's Edge Catalyst'te nasıl kullanabilirim?(oyun EA'den alındı.)
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 11 Mart 2023 #2 DS4Windows ile kablosuz olarak oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
K King Of Legends Decapat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 945 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2023 #3 Oyunları direkt olarak joyistick ile ayarlaması için tüm oyunları Steam'e ekleyip öyle yapıyorum Steam dışı olsa bile. Bunu yaptığın zaman Steam ayarlamaları kendi yapıyor zaten. Artı 0 Eksi
Oyunları direkt olarak joyistick ile ayarlaması için tüm oyunları Steam'e ekleyip öyle yapıyorum Steam dışı olsa bile. Bunu yaptığın zaman Steam ayarlamaları kendi yapıyor zaten.