Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.772 Makaleler 1 Çözümler 9 24 Mayıs 2024 #1 Amcamın PS4'ünü aldım, pes oynuyorum ama joysticki nasıl aktif edeceğimi bir türlü anlamadım. Bilen varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2024
Amcamın PS4'ünü aldım, pes oynuyorum ama joysticki nasıl aktif edeceğimi bir türlü anlamadım. Bilen varsa yardım edebilir mi?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 24 Mayıs 2024 #2 Enahaine dedi: Amcamın PS4'ünü aldım, pes oynuyorum ama joysticki nasıl aktif edeceğimi bir türlü anlamadım. Bilen varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer şarjı var ise ortada PS sembolu olan buton var, ona basılı tutmalısın. 5-10sn. yeterli, aktif olunca gövdede bulunan kısımdan ışık yanar.
Enahaine dedi: Amcamın PS4'ünü aldım, pes oynuyorum ama joysticki nasıl aktif edeceğimi bir türlü anlamadım. Bilen varsa yardım edebilir mi? Genişletmek için tıkla... Eğer şarjı var ise ortada PS sembolu olan buton var, ona basılı tutmalısın. 5-10sn. yeterli, aktif olunca gövdede bulunan kısımdan ışık yanar.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.628 Makaleler 8 Çözümler 153 24 Mayıs 2024 #3 Açılıyor ama bağlanmıyor ise USB kablo ile bağla. Eşleştir, sonra kabloyu çıkart vs PS tuşuna basarak kablosuz kullanmaya başla.
Açılıyor ama bağlanmıyor ise USB kablo ile bağla. Eşleştir, sonra kabloyu çıkart vs PS tuşuna basarak kablosuz kullanmaya başla.