Dualshock 4 Kablolu mu Yoksa Kablosuz mu Kullanılmalı?

Dualshock 4 Kablolu mu vs Kablosuz mu kullanayım?

• Sony 3 Metre Mikro Usb Kablo

Oy: 2 40,0%
  • Ugreen Bluetooth Adaptör 4.0

Oy: 3 60,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5
  • Anket kapandı .

Lookman

Decapat
Arkadaşlar PC'de Dualshock 4 şu anda 1.5 metrelik kablo ile kullanıyorum ve kablo kısa geliyor.

Sizce 3 metre Sony mikro USB kablosu mu alayım yoksa Ugreen Bluetooth adaptör mü alayım ikisi de aynı fiyat seviyesinde.

Gecikme ve kopma istemiyorum bir yandan da kablosuz kullanmak daha rahat olabilir hangisini önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanında şarj standı alabilirsin bilgisayara takar ordanda şarj standında takar şarj edersin.

Sizin keyfinizin de etkisi var. Eğer yatarak ve rahat rahat oynamak istiyorsanız kablosuz iyi bir seçenek. Ama gecikme süresi can sıkabilir.

Kardeş ben o kısmı tam anlamamışım kusura bakma o zaman bence bluetooth adaptör alman daha mantıklı.
Hocam gecikme istemiyorum ben fifada filan lag olur mu acaba Bluetooth adaptör ile 3 metre kablo almayayım mı kararsızım ya
Sizin keyfinizin de etkisi var. Eğer yatarak ve rahat rahat oynamak istiyorsanız kablosuz iyi bir seçenek. Ama gecikme süresi can sıkabilir.
Hocam masaüstü PC ile nasıl yatayım 1.5 metre kısa geliyor şu anda 3 metre ile rahatça oynarım. Bluetooth adaptör lag yapabılir diye düşünüyorum özellikle fifada gecikme etkiler.

Hocam gecikme istemiyorum ben fifada filan lag olur mu acaba Bluetooth adaptör ile 3 metre kablo almayayım mı kararsızım ya

Gecikme olması aldığın ürünün kalitesine bağlı. Kablo kopabiliyor ve masaya başka birşeye takılabiliyor. Kablosuz daha rahat.
Ayrıca DS4 bilgisayar için uyumlu değil neden onu kullanıyorsunuz anlamadım. Sorun çıkarsa sırf o yüzden çıkar.

Yanında şarj standı alabilirsin bilgisayara takar ordanda şarj standında takar şarj edersin.
Şarj sorunum yok hocam onu nerden çıkardınız 3 metre kablo mu alayım Bluetooth adaptör mü alayım diye soruyorum.
Ds4 windows programı ile gayet uyumlu çalışıyor. Ugreen kaliteli mi sizce kopma ve gecikme yapar mı? 3 metre kabloda alabilirim daha karar vermedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…