DualShock 4 kare tuşu çalışmıyor

Yasadıgım yerde sanırım teknik servis yok elektrickçiler veya PS kafeler anlamaz mı ki?

Elektronikçiler anlar, dolandırıcı daa çok bir şey yapmaz 200TL ister senden, PS kafalere sorman iyi olur yönlendirir.

Elektronikçiler anlar, dolandırıcı daa çok bir şey yapmaz 200TL ister senden, PS kafalere sorman iyi olur yönlendirir.

Yani cok sık kullanagımdan degil ama 1100 TL olmus bir adet kol. Sağlam durması iyi insan sıkıntıya giriyor. Google'dan bakınca bir elektronikçi teknik servis olarak gözüküyor oraya bir sormayı düşünüyorum.

Yakınsa birebir görüşün ya da telefondanda olur umarım çözersin, haklısın fiyatları uçtu.

Ortalama bir fiyat verseler iyi olurdu kalkıpta 300 400 TL vermek de istemem açıkçası.

Tahminim 150TL tutacaktır, ne oldu da o parayı istiyorlar sizde ağız yoklayın bence biraz.

Tahminim 150TL tutacaktır, ne oldu da o parayı istiyorlar sizde ağız yoklayın bence biraz.

Sanırım yanlış anlamışsınız o kadar tutuyor demediler ben o kadar cıkarsa iye yorumlamıstım Bursa'ya yollayacaklarını söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…