mizzy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 1.868 Çözümler 10 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar. Dualshock 4 kolumu laptopuma bağlamak istiyorum. Kablosuz oluyor mu, PS4 gibi kullanabilir miyim? Yoksa kablolu mu olmak zorunda? Teşekkürler şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2020
Merhaba arkadaşlar. Dualshock 4 kolumu laptopuma bağlamak istiyorum. Kablosuz oluyor mu, PS4 gibi kullanabilir miyim? Yoksa kablolu mu olmak zorunda? Teşekkürler şimdiden.
wake up to reality Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 1.035 Çözümler 2 21 Temmuz 2020 #2 mizzy dedi: Merhaba arkadaşlar. Dualshock 4 kolumu laptopuma bağlamak istiyorum. Kablosuz oluyor mu, PS4 gibi kullanabilir miyim? Yoksa kablolu mu olmak zorunda? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Telefona kablosuz bağlanabiliyor. Telefona yapılan yöntemle deneyebilirisiniz. Artı 0 Eksi
mizzy dedi: Merhaba arkadaşlar. Dualshock 4 kolumu laptopuma bağlamak istiyorum. Kablosuz oluyor mu, PS4 gibi kullanabilir miyim? Yoksa kablolu mu olmak zorunda? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Telefona kablosuz bağlanabiliyor. Telefona yapılan yöntemle deneyebilirisiniz.
N NiqhtMegatron Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 441 Çözümler 3 21 Temmuz 2020 #3 mizzy dedi: Merhaba arkadaşlar. Dualshock 4 kolumu laptopuma bağlamak istiyorum. Kablosuz oluyor mu, PS4 gibi kullanabilir miyim? Yoksa kablolu mu olmak zorunda? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Bluetooth desteği varsa laptopun bağlanabilirsin. Bluetooth açıkken share ve ortadaki tuşa aynanda basınca eslesiyordu sanırım. Uzun zaman önce denemiştim ama internette videoları vardır oradan bak. Artı 0 Eksi
mizzy dedi: Merhaba arkadaşlar. Dualshock 4 kolumu laptopuma bağlamak istiyorum. Kablosuz oluyor mu, PS4 gibi kullanabilir miyim? Yoksa kablolu mu olmak zorunda? Teşekkürler şimdiden. Genişletmek için tıkla... Bluetooth desteği varsa laptopun bağlanabilirsin. Bluetooth açıkken share ve ortadaki tuşa aynanda basınca eslesiyordu sanırım. Uzun zaman önce denemiştim ama internette videoları vardır oradan bak.